Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 2.000 lei
Camera copilului
Producator

Articole pentru schimbat si infasat

Articole copii, bebeluşi pentru schimbat şi înfăşat

 

Amenajarea corespunzătoare a camerei copilului poate fi o activitate copleşitoare pentru părinţii “debutanţi”, dar şi plăcută, dacă ştiu de ce au nevoie. În magazinul nostru online vei găsi tot ce este necesar pentru mobilarea camerei unui nou-născut, toate fiind produse de calitate, sigure şi conforme.

Una dintre piesele cele mai importante şi necesare în primele zilede viaţă şi pâna la câteva luni, este masa, sau suportul, care se găseşte în categoria de articole pentru schimbat şi înfăşat.

De ce ai nevoie de articole pentru schimbat şi înfăşat bebeluşul

  • Gama de articole pentru schimbat şi înfăşat copilul te poate scăpa, la propriu, de multe dureri de cap şi de spate. Iată de ce merită să le treci pe lista de cumpărături când decorezi camera unui nou-născut:
  • Sunt produse extrem de utile, versatile şi funcţionale care oferă un loc sigur pentru a schimba, înfăşa sau îmbrăca bebeluşul.
  • Nu ocupă mult spaţiu şi se pot monta şi demonta imediat. 
  • Sunt special concepute pentru a asigura părinţilor o poziţie adecvată atunci când schimba copilul şi, totodată, sunt confortabile pentru micuţi.
  • Sunt estetice şi completează într-un mod plăcut atmosfera din camera copilului.

De ce să cumperi de la noi articole pentru schimbat şi înfăşat bebeluşul

Când vine vorba de amenajarea camerei copilului, mobilierul şi articolele pentru schimbat şi înfăşat trebuie să reflecte eleganţă, să fie atemporale şi, totodată, să nu ocupe foarte mult spaţiu. Iată de ce merită să ne alegi ca parteneri pentru aceasta etapă:

  • În magazinul nostru vei găsi toată gama de articole şi accesorii necesare nou-născuţilor.
  • Pentru că activitatea pe care o desfăşurăm este bazată pe grija şi atenţia faţă de cei mici, comercializăm numai produse de calitate, din branduri renumite, precum Nuna.
  • Practicăm preţuri competitive, iar pentru comenzile peste o anumită valoare, asigurăm transport gratuit.
  • Angajaţii noştri sunt constant pregătiţi şi bine informaţi pentru a putea răspunde cât mai profesional întrebărilor primite telefonic sau pe email.

Articole pentru schimbat şi înfăşat bebeluşul brand Nuna

Nuna vine în întâmpinarea noilor părinţi cu articole pentru schimbat şi înfăşat bebeluşul confortabile şi inteligente, menite să îmbunătăţească experienţele şi să le transforme în momente cât mai plăcute. 

Acestea sunt produse special concepute pentru a satisface necesităţile părinţilor, dar şi ale micuţilor şi sunt dotate cu sisteme inteligente care facilitează montarea sau demontarea rapidă, asigurând poziţii stabile. De asemenea, sunt extrem de confortabile pentru micuţii care au adormit şi care pot fi ţinuţi aici, fără nicio grijă. 

Uşor de curăţat, confecţionate din materiale certificate care garantează siguranţa maximă a copiilor, dotate cu huse lavabile sistem de blocare pe pătuţ, articolele pentru schimbat şi înfăşat bebeluşul de la Nuna sunt o achiziţie valoroasă pentru camera oricărui copil. 

Salvatorul părinţilor

Deoarece asigură o pozitie foarte confortabilă, gama de articole pentru schimbat şi înfăşat bebeluşul este un adevărat salvator pentru părinţi. Datorită acestor accesorii, părinţii nu mai trebuie să se aplece şi pot petrece momente cu adevărat plăcute în timp ce schimba copilul, îl înfăşă sau îi fac masaj. În plus, asigură un spaţiu care se poate curăţa uşor în cazul unui accident, nu ocupă mult loc de depozitare şi se montează şi demontează rapid. 

Pentru a fi confortabile, articolele pentru schimbat copii trebuie să aibă înălţimea potrivită pentru ambii părinţi, sau să fie reglabil după necesităţi. 

Pentru mai multe informaţii despre gama de articole pentru schimbat şi înfăşat bebeluşul, nu ezita să ne suni sau să ne trimiţi un email! Unul din reprezentanţii noştri îţi va răspunde în cel mai scurt timp, ajutându-te să faci alegerea cea mai potrivită pentru tine şi micuţul tău.