Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Carucioare editii speciale

Alege din 0 de produse

Cărucioare copii ediţii speciale

În magazinul nostru online vei găsi cărucioare copii ediţii speciale, fiecare model fiind special conceput pentru a se plia perfect pe necesităţile micuţilor, dar şi ale părinţilor. Realizate din piele ecologică cu aspect perfect natural şi elegant, aceste cărucioare sunt ideale pentru cei care urmăresc să îmbine cât mai bine rafinamentul cu confortul.

Caracteristici

Dacă te numeri printre părinţii care doresc un cărucior de ultima generaţie, ar trebui să iei în considerare ediţiile speciale care te vor cuceri prin calitate, eleganţă şi dotări. 

Iată câteva caracteristici ale cărucioarelor pentru copii ediţii speciale:

 • Sunt realizate din piele ecologică şi alte materiale care corespund tuturor standardelor de calitate.
 • Sunt dotate cu roţi pivotante şi sisteme de siguranţă multiplecare asigură plimbări line şi plăcute.
 • Au un look incredibil de elegant şi rafinat.
 • Asigura un grad crescut de confort şi siguranţă pentru bebeluşi, dar şi pentru părinţi.
 • Oferă copilului o zonă generoasă de dormit.
 • Sunt versatile, manevrabile cu o singură mână şi uşor de transportat.
 • Rotile din faţă se rotesc la 360 de grade şi cresc gradul de manevrabilitate şi confort, facilitând depăşirea obstacolelor de pe drum.
 • Rotile sunt rezistente la uzură şi dotate cu suspensii 3X Dumper - un sistem triplu de absorbţie a şocurilor care asigură manevrabilitatea cât se poate de lină a căruciorului. 
 • Sunt prevăzute cu sistemul X-Lock - un sistem automat de protecţie împotriva plierii accidentale a cadrului.

De ce să cumperi de la noi cărucioare copii ediţii speciale

 • Venim în întâmpinarea părinţilor care doresc un cărucior elegant, versatil şi de calitate cu produse alese cu atenţie din brandul Anex.
 • Oferim un raport calitate versus preţ foarte atractiv şi livrarea se realizează în deplină siguranţă şi în cel mai scurt timp.
 • Asigurăm clienţilor noştri consiliere de specialitate şi răspundem cu promptitudine tuturor întrebărilor primite telefonic sau pe email.
 • Cărucioarele pentru copii ediţii speciale pe care le comercializam sunt testate şi certificate în conformitate cu standardele europene şi respectă toate cerinţele de siguranţă, stabilitate şi durabilitate.
 • Profesionalismul şi calitatea produselor pe care le comercializam sunt emblematice pentru noi.

Cărucioare copii ediţii speciale 2 în 1

Cărucioarele pentru copii în ediţii speciale de tipul 2 în 1 sunt perfecte pentru părinţii care caută echilibru perfect între confort, stil şi rafinament şi doresc plimbări cât mai plăcute. Aceste modele arată extrem de elegant şi sunt dotate cu tot ce este necesar pentru experienţe memorabile, sigure şi confortabile. 

Roţile conferă căruciorului o mişcare lină, coşul este suficient de spaţios pentru bebeluş, iar părinţii au la dispoziţie o geantă practică în care pot transporta toate lucrurile necesare în timpul unei plimbări. Aceste cărucioare copii ediţii speciale 2 în 1 conţin cadrul căruciorului, coşul pentru nou-născut şi scaunul. Componentele sunt uşor de schimbat între ele şi permit transportul copilului fără a-l deranja atunci când doarme.

Cărucioare copii ediţii speciale 3 în 1

Pentru părinţii care doresc să aibă tot ce ar putea fi necesar unui copil până la vârsta de 3 ani şi, totodată, caută să îmbine eleganţa cu confortul şi calitatea, există cărucioarele pentru copii ediţii speciale 3 în 1. Acestea corespund tuturor necesitaţilor, sunt dotate cu sisteme de siguranţă multiple şi realizate din materiale de calitate care respectă toate standardele de calitate.

Sunt cărucioarele ideale pentru confortul şi siguranţa copilului, dar şi plimbări plăcute şi line. Căruciorul pentru copiii ediţii speciale 3 în 1 conţine cadrul, coşul, scaunul şi o scoică auto. Toate componentele sunt uşor de schimbat şi manevrat, ceea facilitează transportarea copilului fără a-l deranja, din maşină în căruţ sau în casă. 

Alege ce este mai bun pentru tine şi bebeluşul tău şi sună-ne pentru a cere mai multe detalii despre modelele de cărucioare copii ediţie specială!