Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru
Greutate acceptata
Pozitionare sezut
Tip carucior
Interval varsta
Pozitie orizontala spatar
Tip roti

Carucioare 2 in 1

Carucioare copii / Carucioare 2 in 1 - Alege din 85 de produse

Carucior 2 in 1 -  beneficii duble, intr-un mod mai compact

Plimbarile in aer liber, indiferent ca e vara sau iarna, nu doar ca sunt benefice pentru cel mic, dar sunt momente de reala bucurie si pentru adulti, iar carucioarele pentru nou-nascuti te vor ajuta sa le traiesti din plin, in siguranta. Pentru ca activitatea sa fie confortabila si cat mai placuta, atat pentru tine, cat si pentru cel mic, un carucior 2 in 1 cu landou devine solutia perfecta, datorita faptului ca este practic. Astfel, pe langa produsul sport obisnuit, cel pe care il cunosti foarte bine de la plimbarile urbane clasice, vei avea si un landou perfect compatibil, cu care sa alternezi, in caz de nevoie. Se va dovedi un real ajutor in primele luni de viata ale bebelusului, cand structura lui osoasa e inca fragila si are nevoie de mai multa sustinere.

Carucior de copii 2 in 1: cum sa faci alegerea corecta

Carucioarele pentru copii nu sunt tocmai usor de ales, motiv pentru care iti oferim consilierea necesara, ca tu sa optezi pentru un carucior 2 in 1 sau un carucior sport in deplina cunostinta de cauza, respectiv sa fii ghidata catre carucioarele duble, daca ai gemeni. Nu uita si de accesoriile pentru carucioare, care se vor dovedi foarte utile in anumite conditii de vreme. Exploreaza colectia de produse pentru bebelusi, adreseaza intrebari cand simti nevoia si pregateste-te pentru calatorii fabuloase impreuna cu cel mic!

Carucioare 2 in 1 ANEX Carucioare 2 in 1 BABYZEN Carucioare 2 in 1 BUGABOO Carucioare 2 in 1 CAVOE Carucioare 2 in 1 CYBEX Carucioare 2 in 1 CYBEX FASHION Carucioare 2 in 1 CYBEX PLATINUM Carucioare 2 in 1 EASYWALKER Carucioare 2 in 1 JOIE Carucioare 2 in 1 JOOLZ Carucioare 2 in 1 LIONELO Carucioare 2 in 1 NUNA