Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru
Material produs
Tip jucarie

Plusuri

Jucarii / Plusuri - Alege din 37 de produse

Plusuri – pentru lumea magica a celor mici si mari

Cine nu s-a jucat macar o data cu jucarii? Plusurile, in mod special, sunt cele mai cunoscute si iubite jucarii pentru bebelusi, dar si pentru copiii mai mari. Colectiile de plusuri mici sau mari in forma de animale, muzicale sau plusurile interactive, in anumite cazuri, umplu rafturile si sertarele oricarui copil. Cu ajutorul lor poti crea o lume magica in care exista numai bunatate si incredere.

Jucariile din plus sunt adesea folosite in scopuri educative. Pentru a invata cantece sau a linisti bebelusul cu melodii de leagan, jucariile interactive sunt prezente la datorie. Astazi, plusurile se regasesc sub diferite forme, marimi, culori – asa cum gasiti si pe site-ul nostru – si fac magie in viata unui copil. Creeaza amintiri si emotii greu de inlocuit sau de uitat vreodata.

Jucarii de plus – elementele care coloreaza copilaria

Cele mai interesante jucarii din plus pentru bebelusi sunt plusurile vorbitoare si muzicale. Pentru ca sunt curiosi de tot ceea ce este nou, un plus interactiv si dinamic le va capta interesul celor mici pentru mult timp. Iar daca il mai invata si ceva pe cel mic, atunci este cu adevarat o jucarie foarte utila.

Pesite-ul nostru te asteapta o colectie de jucarii din plus, jucarii din lemn, papusi textile atragatoare si multe alte accesorii pentru cei mici care le ofera incredere sa exploreze lumea. Si pentru un plus de confort, dar si incredere, iti punem la dispozitie si lampi de veghe pentru ca bebelusul sa se simta complet in siguranta atunci cand doarme.

Plusuri PICCA LOULOU Plusuri ZAZU