Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

ITALBABY

Produse ITALBABY - Alege din 112 de produse

Italbaby: mobileaza camera bebelusului tau cu ajutorul unei mobile elegante in stil italian

Modul in care ii aranjezi camera micutului tau este printre primele lucruri care se afla pe lista de dinaintea nasterii acestuia. Trebuie sa te gandesti minutios la toate detaliile, incepand de la alegerea pieselor de mobilier pentru camera copilului si continuand cu nuantele in care vor fi vopsiti peretii acesteia.

Este important ca din camerele celor mici sa nu lipseasca zona special destinata schimbarii copilului sau o comoda in care sa depozitezi cu mare usurinta lucrurile esentiale de care ei depind, precum scutece, hainute, lenjerii sau produse de igiena. De asemenea, este important sa se regaseasca in acestea si patuturi pentru copii, special destinate unor momente de relaxare precum odihna sau joaca.

Italbaby: o alegere nemaipomenita care se potriveste atat fetelor, cat si baietilor

Pe site-ul nostru gasesti numeroase produse Italbaby, confectionate din materiale calitative. Acestea sunt potrivite tuturor bebelusilor, indiferent de genul acestora, deoarece sunt vopsite predominant intr-o nuanta alba. Vopseaua folosita nu este toxica, fiind alcatuita in mare masura din apa, conform reglementarilor in vigoare.

Elementele de mobilier prezinta finisaje de inalta calitate si poseda caracteristici de protectie suplimentare impotriva anumitor lucruri neplacute care se pot intampla prin contactul direct al copiilor cu acestea. Printre acestea se numara protectiile siliconate care vin atasate pe marginile patuturilor sau lamelele care contribuie la o aerisire corespunzatoare a saltelei pe care cel mic doarme, ferindu-i de ingerarea vopselei si de lovituri in colturile mobilierului, respectiv de incalzirea excesiva a zonei in care acesta doarme.