Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

PICCA LOULOU

Produse PICCA LOULOU - Alege din 40 de produse

Picca Loulou – articole deosebite care le stimuleaza imaginatia celor mici

Picca Loulou este un brand indragit atunci cand vine vorba de jucarii si decoratiuni pentru camera de copii de inalta calitate pentru primii ani din viata micutului. In jurul acestuia a fost construita o lume magica, in care traiesc fericite animalutele. Plusurile Picca Loulou stimuleaza creativitatea si imaginatia celor mici si devin prietenii lor necuvantatori. Orice jucarie de la acest brand ajunge sa fie plimbata de copil prin toate locurile magice si in aventuri care abia asteapta sa fie spuse.

Jucariile Picca Loulou sunt lucrate cu multa atentie la detalii, din materiale premium, care trec cu brio testul timpului, oricat de intens ar fi folosite. Nu sunt articole realizate pentru a ocupa un loc intr-un raft, ci pentru a fi mereu alaturi de copilul tau, in perioadele de fericire maxima, dar si in cele de tristete. Acestea vin ambalate in cutie, numai bune pentru a fi oferite in dar unui copil care isi doreste de ziua sa un companion plusat.

Picca Loulou, ajutorul tau de nadejde in decorarea incaperii micutului

In gama Picca Loulou se gasesc si decoratiuni pentru camera de copii deosebite, astfel incat camera copilului sa fie decorata intr-un mod spectaculos. Spre exemplu, niste variante minunate sunt norisorii decorativi cu stelute sau luna. Daca vrei sa aduci putina magie in incaperea celui mic, aici vei gasi produsele de care ai nevoie pentru a transforma un spatiu banal intr-unul fermecator, scos ca dintr-un basm!

In magazinul nostru vei gasi o gama variata de jucarii Picca Loulou si decoratiuni Picca Loulou care abia asteapta sa fie luate acasa! O vulpita, un elefant, un iepuras sau leutul cel curajos – exista cate un articol Picca Loulou potrivit pentru fiecare micut.