Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru
Material produs
Tip jucarie

Papusi textile

Jucarii / Papusi textile - Alege din 9 de produse

Papusi textile - utile pentru bucuria si pentru compania copiilor tai

Papusi textile sunt acele papusi din fire textile, atat de cautate si achizitionate cu succes sau admirate de catre  copii. Papusa textila poate fi  folosita si pe patutul in care sta copilul, si cu ajutorul unui carucior din lemn, special pentru a transporta papusa din material textil. Cand vine vorba de jucarii este important sa alegi varianta optima cu privire la siguranta copiilor. Astfel, la babymatters.ro gasesti suficiente variante care sa iti satisfaca dorintele datorita caltatii superioare a produselor oferite pentru toate grupele de varsta si copiii vor avea tot mai multe bucurii si preocupari utile pentru o dezvoltare armonioasa.

Papusa din material textil este prietenul ascultator al copiilor 

Papusa din material textil prezinta siguranta in folosire si este atat de flexibila, incat se poate spune ca este un prieten ascultator al copiilor.  Exista chiar si papusa baiat din material textil, la fel de ascultatoare cand este vorba de flexibilitate, papusa bebelus pentru fetite sau pentru baieti, toate imbracate cu hainute din material textil, placut la atingere.

Fie ca le oferi copiilor papusi din materiale textile- prieteni ascultatori, fie ca te gandesti la jucarii interactive pentru dezvoltarea capacitatii senzoriale, jucarii din lemn- durabile si practice sau plusuri cu animalutul preferat sau pentru a promova fructele si legumele, este important sa utilizezi si lampi de veghe in preajma micutilor care sunt o binecuvantare in viata ta.  In acest mod poti spune ca ai creat in jurul tau si al copiilor tai o lume de poveste.

Papusi textile LITTLE DUTCH