Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Scaune auto Grupa 0-1-2-3 (0-36 kg)

Scaune auto Grupa 0-1-2-3 (0-36 kg) - Alege din 10 de produse

Scaune auto grupa 0-1-2-3 (0-36 kg)

Scaunele auto din grupa 0-1-2-3 sunt una dintre cele mai versatile opţiuni. Acestea sunt potrivite de la naştere şi până la vârsta de 12 ani, sau până când copilul cântăreşte 36 kg, ceea ce înseamnă că acoperă toate etapele posibile şi elimină necesitatea achiziţionării unui al doilea scaun auto.

Pe site-ul nostru vei găsi mai multe modele de scaune auto grupa (0-36 kg), la preţuri competitive şi calitate excelentă!

De ce să ţii cont când cumperi scaune auto (0-36 kg)

Pentru a a putea acoperi toate etapele de vârstă şi a putea schimba poziţia în conformitate cu reglementările în vigoare, scaunele auto grupa 0-1-2-3 (0-36 kg) ar trebui să poată fi orientate atât către spatele maşinii, cât şi către direcţia de mers.

  • Să fie riguros testate şi să corespundă toate standardelor de siguranţă.
  • Să fie cât mai inteligent realizate şi să ofere micuţilor, dar şi părinţilor, confort maxim.
  • Să fie dotate cu ham de siguranţă cu prindere în cinci puncte.
  • Să aibă husă detaşabilă şi lavabilă şi să se poată întreţine uşor.
  • Să fie cât mai rezistent şi realizat din materiale care absorb energie de impact şi cresc gradul de siguranţă a micului pasager.

De ce să cumperi de la noi scaune auto grupa 0-1-2-3

  • Ne dorim cât mai mulți clienţi mulţumiţi care să ne recomande cu încredere prietenilor, motiv pentru care profesionalismul şi calitatea sunt valori de la care nu ne abatem niciodată.
  • Comercializăm numai scaune auto grupa 0-1-2-3 (0-36 kg) din branduri cunoscute şi sigure, precum Joie sau Nuna.
  • Practicăm preţuri atractive şi, pentru comenzile care depăşesc o anumită valoare, asigurăm transport gratuit. 
  • Cu noi, părinţii beneficiază de un raport foarte bun între preţul şi calitatea produselor şi au garanţia că au făcut achiziţii durabile şi de calitate, la cele mai avantajoase preţuri de pe piaţă.
  • Asigurăm cu profesionalism consultanţă de specialitate clienţilor şi răspundem tuturor întrebărilor primite telefonic sau pe email.

Scaune auto grupa 0-1-2-3 (0-36 kg) Joie

Gama de scaune auto grupa 0-1-2-3 (0-36 kg) din brandul Joie se remarca întotdeauna prin versatilitatea sporită, dar şi prin capacitatea de a asigura micuţul, de la primele plimbări şi până la drumuri lungi din vacanţe reuşite. 

Scaunul se poate monta în ambele poziţii - cu faţa către spatele maşinii, dar şi către direcţia de mers. De asemenea, se poate regla şi adapta vârstei şi dimensiunilor copilului, fiind utilizabil fără probleme până la 36 de kg.

Joie oferă un model de scaun cu şase poziţii de înclinare pentru şezut, pentru ambele direcţii de mers, sistem de protecţie lateral care absoarbe pana la 20% din energia de impact, panouri speciale care reduc şocurile laterale, tetieră reglabilă şi multe alte facilităţi. Este un scaun uşor de manevrat şi de fixat care garantează confort maxim copiilor, dar şi părinţilor.

Scaune auto grupa 0-1-2-3 (0-36 kg) Nuna

Iată un alt brand fermecător de scaune auto grupa 0-1-2-3 (0-36 kg) care asigură tranziţia inteligentă a poziţiei copilului, de la cea cu faţa către spatele maşinii, către cea cu faţa către direcţia de mers. Acesta este dotat cu protecţie laterală pentru impact, permite lărgirea spaţiului pentru zona umerilor, are ham reglabil după necesităţile copilului care creşte şi este scaunul ideal pentru confortul noului născut, dar şi al copiilor mai mari. 

Investeşte inteligent în calitate şi siguranţă şi cumpăra numai ce este mai bun pentru copilul tău! Dacă ai nevoie de mai multe informaţii despre scaune auto grupa 0-1-2-3 (0-36 kg), nu ezita să ne suni! Unul dintre reprezentanţii noştri îţi va oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a face cea mai bune alegere.

Scaune auto Grupa 0-1-2-3 (0-36 kg) JOIE Scaune auto Grupa 0-1-2-3 (0-36 kg) gb