Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru
Greutate acceptata
Interval varsta
Pozitionare scaun
Sistem montare
Sistem rotativ

Scaune auto Grupa 0-1-2-3 (0-36 kg)

Scaune auto / Scaune auto Grupa 0-1-2-3 (0-36 kg) - Alege din 4 de produse

Scaun auto pentru copii 0-36 kg: siguranta pentru cei mici este cea mai importanta

Siguranta rutiera este un aspect foarte important, mai ales cand vine vorba despre cei mici, care sunt mult mai vulnerabili. Un scaun auto 0-36 kg sau 0-25 kg, dupa caz, eventual si cu pozitie de somn, va va ajuta sa calatoriti linistiti. Alegerea scaunului auto perfect pentru cel mic nu e o sarcina complicata cand stii ce caracteristici conteaza pentru tine, insa marimea e esentiala pentru siguranta. Scaunele auto 9-25 kg sau 9-36 kg sunt potrivite pentru primele luni de viata, in timp ce modelelele 15-36 kg  sau 15-50 kg devin adecvate cand bebelusul tau incepe sa creasca.

Scaun auto 0-36 kg rotativ, pentru mai mult confort

Daca te intereseaza un scaun auto pentru copii intre 0-36 kg cu pozitie de somn, gasesti modele dintre care sa alegi, in diverse culori, cu garantia calitatii premium. Un scaun auto pentru copii 0-36 kg cu pozitie de somn este perfect daca ai nevoie de mai multa flexibilitate, la fel si unul 0-36 kg rotativ, mai ales la pachet cu accesoriile pentru scaune auto. De altfel, poti opta oricand si pentru un insert de scaune auto pentru nou-nascuti, compatibil cu scaunul auto 0-36, daca ti se pare ca bebelusul tau nu sta corect si confortabil. Daca vrei si mai multa flexibilitate, te poti orienta spre un scaun auto cu isofix 0-36 kg. Analizeaza acum ofertele si alege produsul potrivit cu nevoile si dorintele tale, iar cel mic va sta confortabil si va fi in siguranta, indiferent cat de lunga ar fi calatoria!

Scaune auto Grupa 0-1-2-3 (0-36 kg) BESAFE Scaune auto Grupa 0-1-2-3 (0-36 kg) CAVOE Scaune auto Grupa 0-1-2-3 (0-36 kg) JOIE