Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

BABYBJORN

Produse BABYBJORN - Alege din 23 de produse

Baby Bjorn – articole confortabile, practice si elegante pentru siguranta copiilor si a parintilor

Baby Bjorn este numele unui brand popular in domeniul produselor pentru copii care exceleaza prin articole elegante si calitative dedicate atat micutilor, cat si parintilor. Selectia magazinului nostru se remarca prin varietatea modelelor de marsupii, balansoare, precum si accesorii practice. Balansoarele pentru copii sunt fabricate din bumbac moale, un material delicat, ideal pentru pielea sensibila a celor mici. Modelele balansoarelor pentru copii Baby Bjorn sunt echipate cu o centura de siguranta ajustabila, cu rol de prevenire a dezechilibrarii copilului, asigurand protectia acestuia.

Marsupiile pentru copii Baby Bjorn si alte produse concepute din bumbac sunt usor de ingrijit si de curatat, pentru a-i oferi copilului in permanenta un mediu optim si sigur pentru sanatatea lui.

BabyBjorn - marsupii reglabile pentru sustinerea corecta a copiilor

Marsupiile BabyBjorn pentru copii le permit adultilor sa iasa la plimbare cu cel mic sau sa-l poarte permanent aproape intr-o maniera comoda pentru ambii. Designul acestora este proiectat sa distribuie greutatea in mod uniform si sa sustina pozitia corecta a spatelui bebelusului. Materialele sunt prietenoase cu pielea copilului, iar designul este dotat cu barete groase si late care protejeaza pielea adultului. In plus, baretele sunt reglabile, oferind multiple optiuni de pozitionare.

Colectia de produse Baby Bjorn, disponibile acum si in Romania, impresioneaza prin calitate fara competitie, materiale delicate, dar cu nivel ridicat de rezistenta la uzura, curatare frecventa si purtari repetate. Articolele brandului reprezinta combinatia perfecta intre functionalitate, design placut vizual, confort si siguranta pentru copii.