Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Scoici auto
Producator

Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg)

Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) - Alege din 39 de produse

Scoică auto grupa 0 0-13 kg

Scoicile auto grupa 0 0-13 kg sunt scaune auto pentru copiii cu greutatea maximă de 13 kg. Pentru că poate asigura poziţia plană corespunzătoare, este destinat nou-născuţilor, dar şi copiilor cu vârsta de  până la 18 luni. Pe site-ul nostru găseşti mai multe modele de scoci auto grupa 0+, de calitate superioară, menite să asigure călătorii sigure şi plăcute în familie.

Caracteristici scoici auto grupa 0 0-13 kg

 • Scoica auto grupa 0 0-13 kg are forma unei cochilii şi este special concepută pentru a oferi copilului protecţie din toate părţile. 
 • Este un scaun orientat către spatele maşinii.
 • Este scaunul auto potrivit copiilor cu vârsta de până la 18 şi cu greutatea maximă de 13 kg.
 • Scaunul a trecut toate testele de siguranţă şi este prevăzut cu hamuri reglabile în trei sau cinci puncte, curele pe umeri, căptuşeală moale şi catarame care se manevrează uşor. 
 • Tetiera acestui scaun auto este reglabilă şi se poate fixa în poziţii diferite, astfel încât să fie întotdeauna cu câţiva cm deasupra umerilor copilului şi să ofere suportul adecvat pentru gât şi cap. 
 • Scoicile auto grupa 0 0-13 kg sunt dotate cu protecţie laterală suplimentară care reduce riscul de vătămare a copilului în cazul unui accident.
 • Instalarea se realizează rapid, în orice tip de maşină.
 • Este scaunul potrivit pentru plimbări lungi sau scurte şi, datorită mânerului, facilitează transferul bebeluşului fără a-l deranja în timpul somnului.  

De ce să cumperi de la noi scoici auto grupa 0 0-13 kg

Comercializăm o gamă diversificată de scoici grupa 0, de la branduri renumite precum Nuna, Babyzen, Joie sau Anex;

 • Întreaga noastră activitate este orientată către grija şi atenţia faţă de copii, motiv pentru care pe site-ul nostru vei găsi numai produse care garantează siguranţa şi confortul micuţilor;
 • Practicăm preţuri oneste;
 • Asigurăm consiliere de specialitate şi răspundem profesional tuturor întrebărilor adresate telefonic sau pe email;
 • Pentru comenzile mai mari de o anumită valoare asigurăm transport gratuit.

Scoici auto grupa 0 0-13 kg Nuna

Confortabile şi fermecătoare, scoicile auto grupa 0 0-13 kg din brandul Nuna te vor cuceri din prima clipă prin calitatea şi facilităţile pe care le oferă. Este scaunul ideal pentru un somn liniştiţi şi plimbări relaxante. Uşoară, realizată cu maximă atenţie la detalii şi cât se poate de versatilă şi manevrabilă, această scoică auto se poate utiliza şi ca landou pentru nou-născut.

Scoici auto grupa 0 0-13 kg Babyzen

Scaunele de maşină auto grupa 0 de la Babyzen sunt special concepute pentru a proteja bebeluşul şi a facilita transportul lui în condiţii de siguranţă maximă. Se montează şi se demontează uşor, atât în maşină, cât şi pe suportul căruciorului.

Scoici auto grupa 0 0-13 kg Joie

Dacă eşti în căutarea unei scoici auto grupa 0 0-13 kg care să ofere siguranţă deplină copilului, încă de la prima plimbare, poţi lua în considerare modelul oferit de Joie. Acesta este dotat cu perniţe suplimentare şi seamănă cu un cuib confortabil pentru micuţul tău. Mânerul de transport este ergonomic şi se poate regla în mai multe poziţii, iar copertina de protecţie este retractabila şi se poate detaşa. Este un produs certificat pentru zborul cu avionul.

Scoici auto grupa 0 0-13 kg Anex

Brandul Anex vine în întâmpinarea părinţilor cu un modele de scoici auto grupa 0 0-13 kg care garantează un grad crescut de confort şi siguranţă şi se poate utiliza din prima zi de naştere. Este prevăzut cu copertină de soare cu un design atrăgător, mâner ajustabil şi facilitează mai multe poziţii de înclinare.

Dacă ai nevoie de mai multe informaţii despre modelele de scoici auto grupa 0 0-13 kg din magazinul nostru, sună-ne!

Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) ANEX Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) BABYZEN Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) BRITAX ROMER Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) CYBEX Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) CYBEX FASHION Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) CYBEX PLATINUM Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) JOIE Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) NUNA Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) RECARO Scoici auto Grupa 0+ (0-13 kg) gb