Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Accesorii scoici auto

Accesorii scoici auto - Alege din 25 de produse

Accesorii scoici auto 

Indiferent de vârstă, copiii îşi pierd deseori răbdarea în maşină şi nu pot sta prea mult liniştiţi. Pentru siguranţa în trafic, dar şi a unei călătorii liniştite, scoicile auto şi accesoriile pentru acestea sunt de mare ajutor părinţilor.

Pe site-ul nostru vei găsi numeroase produse special concepute pentru a face plimbarea cu maşina mai plăcută şi mai sigură, atât pentru copii, cât şi pentru restul pasagerilor. 

Tipuri de accesorii scoici auto

În magazinul nostru vei găsi numeroase accesorii pentru scoicile auto, branduri renumite precum Cybex, Nuna sau Babyzen. Astfel, părinţii pot alege dintr-o gamă variată de:

  • Adaptori pentru scoica auto - sunt piesele necesare pentru a monta rapid scoica auto pe cadrul căruciorului. Acestea sunt importante pentru a facilita trecerea bebeluşilor din maşină în cărucior şi invers, fără a-i deranja atunci când dorm.
  • Senzori de siguranţă - se conectează la sistemul de cablare a scoicii auto şi la smartphonul părinţilor. Este un dispozitiv care trimite alerte utile pentru prevenirea situaţiilor critice cum ar fi: clema de prindere a scoicii a fost decuplată şi există riscul de alunecare a copilului, s-a înregistrat o schimbare radicală a temperaturii micuţului, copilul a stat prea mult în poziţia şezut şi este timpul pentru o pauză, etc. 
  • Huse de vară sau de iarna pentru scoica auto - acestea sunt utile pentru a asigura confortul termic al copilului, atât în zilele călduroase, cât şi în cele friguroase.
  • Huse de protecţie solară, de ploaie sau plasă de insecte - facilitează călătoriile în orice condiţii de vreme, protejând micuţul de factorii de mediu sau de ciupituri de insecte.
  • Săculeţe şi protecţii pentru picioare - se pot folosi în zilele reci pentru a asigura copilului un plus de protecţie termică. 

De ce să cumperi de la noi accesorii pentru scoica auto 

  • Activitatea noastră este orientată către atenţia, siguranţa şi grija faţă de copii. De aceea, accesoriile pentru scoicile auto pe care le comercializam sunt sigure, testate riguris şi de calitate superioară.
  • La noi vei găsi întotdeauna un raport preţ versus calitate foarte avantajos.
  • Livrarea se face în cel mai scurt timp, transportul fiind gratuit pentru comenzile peste o anumită sumă.
  • Cei interesaţi ne pot suna sau ne pot trimite email pentru a solicita informaţii despre accesoriile pentru scoica auto. Personalul nostru este bine pregătit pentru a putea răspunde oricărei întrebări.
  • Ne dorim ca toţi clienţii noştri să fie mulţumiţi şi să ne recomande fără reţinere prietenilor şi, de aceea, nu facem niciodata rabat de la calitate şi profesionalism.

Huse de vară sau de iarnă

Clienţii noştri pot alege dintr-o gamă varianta de huse de vară sau de iarnă din categorii accesoriilor pentru scoici auto. Acestea sunt realizate din materiale foarte moi şi plăcute la atingere şi asigură bebeluşului tot sprijinul necesar pentru poziţia adecvată într-un scaun auto. 

Fabricate din materiale care previn supraîncălzirea, acestea se pot regla pentru a obţine potrivirea perfectă, personalizată după necesităţile copilului. De asemenea, sunt lavabile şi se pot curăţa uşor în maşina de spălat. 

În funcţie de sezon şi de caracteristicile pe care le au, husele sunt accesorii care asigură copilului un loc călduros sau răcoros.

Accesorii scoici auto - parasolare şi protecţii de ploaie, vânt sau insecte

Parasolarele au rolul de a proteja micuţul de razele UV dăunătoare, fiind accesorii pentru scoici auto care conţin zone din plasă pentru o ventilaţie adecvata. 

Protecţiile pentru ploaie sau vânt sunt accesorii care protejează cu succes copiii în zilele înnorate. 

Dacă mergeţi deseori în plimbări în natură, pentru a nu expune micuţul la înţepăturile de ţânţari, puteţi opta pentru plasa de protecţie împotriva insectelor. 

Indiferent de accesoriile achiziţionate pentru scoicile auto, siguranţa copilului are prioritate. Dacă ai întrebări legate de accesoriile pentru scoicile auto pe care le comercializăm, nu ezita să ne suni!

Accesorii scoici auto AEROMOOV Accesorii scoici auto BABYZEN Accesorii scoici auto BESAFE Accesorii scoici auto BRITAX ROMER Accesorii scoici auto CYBEX Accesorii scoici auto CYBEX PLATINUM Accesorii scoici auto JOIE Accesorii scoici auto NUNA Accesorii scoici auto RECARO Accesorii scoici auto gb