Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Carucioare copii RECARO

Produse RECARO - Alege din 0 de produse

Carucior RECARO – sustinere, stabilitate si confort in acelasi produs

Carucioarele pentru copii RECARO sunt concepute pentru a oferi sustinere si stabilitate micutilor care nu pot sta sau merge singuri. De asemenea, acestea sunt utile pentru a permite parintilor si persoanelor responsabile de ei sa ii transporte intr-un mod usor si comod.

Carucioarele RECARO au incorporat un scaun de masina si un landou, astfel incat sa fie potrivite atat pentru transportul prichindeilor cu masina, cat si pentru bebelusii care nu stau, inca, in sezut. Acestea sunt proiectate astfel incat sa ofere sustinere optima fiecarui copil, sa fie confortabile si simplu de folosit de parinti. In plus, au un cadru usor din aluminiu sau otel, se manevreaza fara probleme, fiind astfel permisa deplasarea cu usurinta.

Carucioare RECARO – produsele care pun siguranta copilului pe primul plan

Orice carucior RECARO este dotat cu un sistem de centuri de siguranta si un sistem de franare. Acelasi sistem de siguranta il au si scaunele autor RECARO, care ofera un nivel ridicat de siguranta, astfel incat parintii sa se poata simti mereu increzatori ca micutul lor este in siguranta in timpul plimbarilor cu masina.

La Baby Matters, carucioarele RECARO sunt disponibile in diferite culori pentru a se potrivi preferintelor tuturor parintilor. Arunca o privire peste modelele existente aici, cu ajutorul carora iti poti transporta copilul in siguranta la o plimbare, dar si peste scoicile auto RECARO, perfecte pentru drumurile cu masina.