Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
informatii generale
Politica de Garantie Baby Matters

I. Informatii generale

Produsele achizitionate de la Baby Matters (SC Travel Matters SRL) beneficiaza de o garantia comerciala timp de 2 ani din momentul achizitionarii produsului. Garantia produselor difera in functie de categoria de produs si se refera la perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite / inlocuirea elementelor defecte (dupa caz) din partea producatorului/ importatorului.

*Persoanele juridice beneficiaza de garantie comerciala pe o perioada de 1 an de zile din momentul achizitionarii produsului/produselor.

*Pentru asistenta clienti Depozit ne puteti contacta la numarul de telefon 0 768 928 915*

*Pentru asistenta clienti Showroom ne puteti contacta la numarul de telefon 0 769 244 604*

*Pentru asistenta prin intermediul email-ului ne puteti contacta la adresa garantie@babymatters.ro*

II. Termeni si conditii de beneficiere a garantiei

 1. Pentru a beneficia de garantie, solicitantul are obligatia de a trimite un e-mail pe adresa: garantie@babymatters.ro, unde se va specifica detaliat problema. Alaturi de descrierea problemei, trebuiesc atasate poze cu urmatoarele:
  • Un videoclip scurt de maxim 15-20 secunde sau doua-trei fotografii ce evidentiaza problema aparuta;
  • O poza cu seria produsului (se poate identifica in general pe partea de dedesubt a prduselor acolo unde nu este la vedere in mod normal;
  • O poza a bonului/facturii fiscale emise de catre SC Travel Matters SRL, ce dovedeste achizitia.

  *Foarte important: Este de datoria dvs. sa pastrati bonul fiscal ce atesta achizitia produsului/produselor (bonul fiscal - in cazul in care ati achizitionat produse din showroom). De asemenea, va rugam sa verificati cu atentie adresa de e-mail notata in comanda (in cazul in care ati achizitionat produse online). Este de datoria clientului sa se asigure ca introduce datele corect in momentul plasarii comenzii.

 2. Plata transportului (tur-retur) pentru produsele/piesele ce necesita repararea sau inlocuirea si beneficiaza de garantie, revine in responsabilitatea BabyMatters, iar expedierea se va face prin intermediul curierului sau prin ridicarea personala direct din showroom-ul nostru.
 3. *Garantia unui produs este valabila atat timp cat produsul nu a fost deteriorat cu obiecte contondente si orice produs trebuie returnat avand in cutie toate accesoriile cu care a fost expediat catre dumneavoastra.

 4. Solutionarea garantiei se face in termen de maxim 15 zile calendaristice si poate cuprinde una dintre urmatoarele solutionari: repararea sau inlocuirea piesei defecte, inlocuirea intregului produs sau returnarea contravalorii produsului in cazul in care acesta nu se mai afla in stoc.
 5. *Garantia nu se aplica nici unui produs sau parti din produs care a facut obiectul unui accident, modificare, abuz sau utilizare gresita.

 6. Raspunderea vanzatorului, conform prevederilor art. 9-14, este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului.
 7. Pentru inlocuirea produselor/a componentelor defecte ce au iesit din garantie sau nu mai prezinta factura, acestea pot fi inlocuite contra cost.

  *Consumatorul are indatorirea de a consulta cu atentie termenii de garantie specificati in manualul de utilizare respectiv fiecarui produs in parte.

 8. Consumatorul are indatorirea de a consulta cu atentie politica de garantie de pe site-ul Baby Matters si pe cea trecuta in manualul de utilizare, intrucat acest document contine informatii esentiale cu privire la conditiile garantiei comerciale oferite, inclusiv dar fara a se limita la informatii privind urmatoarele aspecte:
  • Ce produse sau componente ale produselor acopera garantia?
  • In ce situatii de utilizare a produsului acopera garantia?

FOARTE IMPORTANT: Feriti produsul dumneavoastra de obiecte care pot provoca frecari intense, zgarieturi, arsuri, perforari sau orice actiune fizica de natura sa il deterioreze, inclusiv interventia animalelor domestice, rozatoare, insecte etc. Nu folositi pe produse sau in apropierea acestora spray, acetona, acid, uleiuri, benzen, insecticid, etc. si asigurati depozitarea acestora in locuri adecvate, ferite de umiditate excesiva, surse directe de caldura si actiunea directa a razelor soarelui.

Garantia se aplica partilor textile doar in cazul in care se constata defecte la data cumpararii sau imediat dupa primire.

Orice defect al materialului textil ce nu a fost sesizat in termen de maxim 14 zile de la data achizitiei, se considera automat defect creat in urma uzurii normale sau a utilizarii necorespunzatoare a produsului.