Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 2.000 lei
Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Carucioare copii
Producator

Carucioare sport

Cărucioare copii sport

Dacă ai un stil de viaţă activ şi doreşti să faci plimbări prin natură sau chiar jogging cu bebeluşul tău, vei avea nevoie de un cărucior sport pentru copii. Acestea pot fi cu patru sau cu trei roţi şi prevăzute cu un sistem de suspensie care asigură rularea cât mai lină, indiferent de teren. 

Pe site-ul nostru vei găsi numeroase modele de cărucioare copii sport, la preţuri atractive si de calitate. 

Caracteristici

Când vine vorba de cărucioare sport pentru copii, există câteva caracteristici care contează şi de care părinţii ar trebui să ţină cont:

  • Manevrabilitate şi stabilitate cât mai bune;
  • Sistem de pliere facil şi dimensiuni mici pentru a nu ocupa prea mult spaţiu la depozitare;
  • Să fie testate şi sigure;
  • Ham cu 5 puncte de susţinere;
  • Scaun reglabil care se poate înclina adecvat dacă bebeluşul adoarme în timpul plimbării;
  • Baldachinul să fie suficient de larg pentru a proteja adecvat copilul de soare şi ploaie;
  • Roţi rezistente cu suspensii.

De ce să cumperi de la noi cărucioare sport

Avem experienţă în domeniul cărucioarelor pentru copii şi, pentru că activitatea noastră se bazează pe grija pentru micuţi, colaborăm numai cu branduri renumite precum, Anex, Nuna, Babyzen sau Joie.

  • Oferim un raport calitate versus preţ foarte avantajos, iar livrările sunt sigure şi rapide.
  • Asigurăm consiliere profesională şi răspundem cu promptitudine întrebărilor primite telefonic sau pe email.
  • Toate cărucioarele sport pentru copii de pe site-ul nostru sunt testate şi sigure.

Cărucioare copii sport Anex

Dacă vrei un cărucior copii sport pe care să îl poţi plia cu o singură mână, Anex este brandul potrivit. Acest tip de cărucior este dedicat părinţilor activi, aflaţi mereu în mişcare şi face faţă excelent atât plimbărilor lungi, cât şi celor scurte.

Este căruciorul perfect pentru călătorii, sigur şi confortabil care îţi permite să faci tot ce vrei, să te bucuri de viaţă şi, totodată, să ai mereu copilul sub observaţie. Toate modelele de cărucioare copii sport din brandul Anex sunt dotate cu sistem X-Lock care asigură protecţia împotriva plierii accidentale a cadrului. 

Cărucioare copii sport Nuna

Cu unul din modelele de cărucioare copii sport din brandul Nuna eşti asigurat pentru plimbări lungi sau scurte, ieşiri de weekend sau călătorii cu mijloacele de transport în comun. Acestea garantează micuţului tău o călătorie lină şi confortabilă şi, totodată, un somn liniştit.

Datorită faptului că se pliază uşor şi ocupa un spaţiu mic de depozitare, este accesoriu perfect pentru vacanţe şi călătorii în familie. Brandul Nuna se remarcă prin atenţia sporită acordată detaliilor şi finisajele de calitate, dar şi prin designul inteligent care a fost premiat. 

Pe site-ul nostru vei găsi mai multe modele de cărucioare sport Nuna pentru copii - ne poţi suna şi solicita mai multe informaţii.

Cărucioare copii sport Babyzen

Cărucioarele sport pentru copii din brandul Babyzen te vor cuceri cu designul atrăgător, dar şi cu dotările speciale care îl recomandă ca fiind foarte practic, sigur şi confortabil. Cadrul este foarte rezistent şi uşor şi se pliază rapid, ceea ce este perfect pentru părinţii aflaţi în mişcare.

Este genul de cărucior sport care se adaptează după copil pe care părinţii se pot baza chiar mai multe generaţii. 

Cărucioare copii sport Joie

Cărucioarele sport pentru copii din brandul Joie se remarcă prin câteva caracteristici extrem de preţioase pentru micuţi. Acestea sunt special concepute pentru a face posibile excursiile pe distanţe lungi, fără ca părinţii să depună efort prea mare. Cu toate că este prevăzut cu dotări performante, cântăreşte numai 6 kg, fiind printre cele mai uşoare şi sigure cărucioare sport pentru copii. 

Sună-ne sau trimite un emai pentru a cere mai multe informaţii despre modelele de cărucioare copii sport pe care le comercializăm! Te vom ajuta cu profesionalism să faci cea mai bună alegere pentru tine şi micuţul tău!