Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru
Greutate acceptata
Interval varsta
Pozitionare scaun
Sistem montare
Sistem rotativ

Scaune auto Grupa 0-1-2 (0-25 kg)

Scaune auto / Scaune auto Grupa 0-1-2 (0-25 kg) - Alege din 8 de produse

Scaun auto copii 0-25 kg - pentru a-i asigura copilului tau mai mult confort si siguranta

Esti in cautarea unui scaun auto adaptat la grupa de varsta si greutatea in care se incadreaza copilul tau? De exemplu, scaunul auto pentru copii de 0-25 kg va fi foarte potrivit pentru micutul tau, atunci cand vine vorba de mai mult confort si siguranta in masina. Acum poti consulta catalogul nostru cu produse de calitate premium si sa faci cea mai reusita alegere pentru puiul tau.

Aceste produse trebuie achizitionate in functie de greutatea pe care o are copilul tau in fiecare perioada. De aceea, este indicat sa alegi produsul care respecta aceste detalii, pentru a beneficia de mai multa siguranta si confort. Verifica aceste specificatii si descopera daca i se potriveste unul dintre scaunele auto pentru 0-36 kg, 9-25 kg, 9-36 kg, 15-36 kg sau 15-50 kg, special concepute pentru etapele de dezvoltare ale copilului tau.

Scaun auto 0-25 kg - potrivit pentru primii ani de viata ai puiului tau

Pentru orice parinte este foarte important sa stie ca micutul sau beneficiaza de tot ceea ce este mai bun, inca din primele luni de viata. De aceea, scaunele auto 0-25 kg sunt potrivite atat pentru nou-nascuti, cat si pentru copiii cu varste de pana in 12 ani ce au greutatea maxima de 25 kg.

Deoarece micutul tau va trebui sa se relaxeze si sa se odihneasca in timpul calatoriilor cu masina, accesoriile pentru scaune auto sau inserturile pentru scaune auto pentru nou-nascuti il vor proteja si mai bine, in timp ce va sta in scaunul auto intr-o pozitie ergonomica optima. Acum este timpul sa consulti catalogul nostru cu produse de inalta calitate concepute de producatori cunosuti si sa faci alegerea potrivita pentru confortul puiului tau.

Scaune auto Grupa 0-1-2 (0-25 kg) BESAFE Scaune auto Grupa 0-1-2 (0-25 kg) BRITAX ROMER Scaune auto Grupa 0-1-2 (0-25 kg) JOIE Scaune auto Grupa 0-1-2 (0-25 kg) RECARO Scaune auto Grupa 0-1-2 (0-25 kg) gb