Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 2.000 lei

Scaune auto Grupa 0-1-2 (0-25 kg)

Scaune auto grupa 0-1-2 (0-25 kg)

Gama de scaune auto grupa 0-1-2 este special concepută pentru copiii cu greutatea de până la 25 kg şi se poate folosi în deplină siguranţă din prima zi de viaţă a micuţului şi până la vârsta de aproximativ 5 - 6 ani. În magazinul nostru online vei găsi mai multe modele de scaune auto din această grupă, toate fiind produse de calitate la preţuri foarte accesibile. 

După ce criterii se aleg

Nu mai este un secret pentru niciun părinte necesitatea şi obligativitatea folosirii unui scaun auto pentru copii atunci când sunt transportaţi cu maşina. Pentru a face achiziţii inteligente şi de durată, părinţii ar trebui să fie cont la câteva detalii:

  • Să aibă un sistem de rotire de până la 360 de grade şi să poată fi fixat atât către spatele maşinii cât şi către sensul de mers - în acest mod va putea fi utilizat pentru o perioadă mai îndelungată;
  • Să fie dotat cu husă lavabilă şi detaşabilă care să faciliteze întreţinerea;
  • Să aibă un ham cu cinci puncte de prindere căptuşit cu pernuţe suplimentare în zona umerilor;
  • Să asigure în spaţiu generos copilului şi, totodată, poziţia culcat adecvată unui nou-născut;
  • Să fie riguros testate, sigure şi realizate din materiale durabile care pot absorbi energia de impact.

De ce să cumperi de la noi scaune auto grupa 0-1-2 (0-25 kg)

  • Întreaga noastră activitate este orientată către grija si atenţia faţă de micuţi, motiv pentru care comercializăm numai scaune auto grupa 0-1-2 (0-25 kg) din branduri cunoscute şi sigure, precum Nuna, Joie sau BeSafe.
  • Părinţii care cumpără de la noi beneficiază de un raport foarte bun între preţul şi calitatea produselor şi au garanţia că au făcut achiziţii durabile şi de calitate, la cele mai avantajoase preţuri de pe piaţă.
  • Pentru comenzile care depăşesc o anumită valoare oferim transport gratuit.
  • Asigurăm cu profesionalism consultanţă de specialitate clienţilor şi răspundem tuturor întrebărilor primite telefonic sau pe email.
  • Ne dorim cât mai muţi clienţi mulţumiţi care să ne recomande fără reţinere prietenilor şi cunoştinţelor când vine vorba despre scaune auto grupa 0-1-2 (0-25 kg), motiv pentru care profesionalismul si calitatea sunt valori de la care nu ne abatem niciodată.

Scaune auto grupa 0-1-2 (0-25 kg) Nuna

Scaunele auto grupa 0-1-2 oferite de brandul Nuna se pot utiliza cu încredere din prima zi de viaţă a micuţului şi până la vârsta de 12 ani, sau 25 de kg. Acesta oferă protecţie maximă şi sunt o garanţie a siguranţei micuţului pasager. Se remarcă prin protecţia laterală pentru impact detaşabilă, tetiera care se poate ajusta astfel încât să fie întotdeauna mai înaltă decât capul micuţului, sistem de lărgire a spaţiului pentru umeri, ham reglabil, scaun inteligent, sigur şi stabil şi multe altele.

Scaune auto grupa 0-1-2 (0-25 kg) Joie

Dacă vrei să obţii cel mai versatil scaun auto din grupa 0-1-2 cere informaţii despre modelele din brandul Joie! Acestea îl pot însoţi pe micuţ de la naştere şi până la vârsta şcolară, şi facilitează atât poziţia către spatele maşinii, cât şi pe cea către direcţia de mers. Este dotat cu sistem de prindere uşor de adaptat după dimensiunile copilului, panouri laterale care absorb energia de impact, cadru de oţel care conferă rezistenţa şi stabilitatea scaunului şi multe altele.

Scaune auto grupa 0-1-2 (0-25 kg) BeSafe

Descoperă şi tu cea mai nouă generaţie de scaune auto grupa 0-1-2 cu protecţie suplimentară pentru impactul lateral şi solicită informaţii detaliate despre modele oferite de BeSafe!

Investeşte inteligent în calitate şi siguranţă şi cumpăra numai ce este mai bun pentru copilul tău! Dacă ai nevoie de mai multe informaţii despre scaune auto grupa 0-1-2, pentru 0-25 kg, nu ezita să ne suni!