Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
perioada promotiei: 17.11 - 01.12.2023
"Castiga un balansoar BabyBjorn – Bliss- editie limitata, oferit de BABYMATTERS si TRAVELMATTERS”

REGULAMENTUL CONCURSULUI "Castiga un balansoar BabyBjorn – Bliss- editie limitata, oferit de BABYMATTERS si TRAVELMATTERS”
(perioada promotiei: 17.11 - 01.12.2023)

1. ORGANIZATOR
Organizatorul concursului este S.C. TRAVEL MATTERS S.R.L – BABY MATTERS, cu sediul în Bucuresti, Splaiul Independentei, Nr. 313 B, Corp C11, etaj 1, sector 6, E-mail: info@babymatters.ro, Tel: 0769244604, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/8403/2012, având C.U.I. RO30455870. Decizia de derulare a concursului conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Acest concurs nu este organizat de Instagram sau Facebook.

2. PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI:
Concursul "Castiga un balansoar BabyBjorn – Bliss- editie limitata, oferit de BABYMATTERS si TRAVELMATTERS” se va desfasura in perioada 17.11 - 01.12. Organizatorul isi rezerva dreptul de a stabili ulterior data de terminare a concursului.

EXTRAGEREA ARE LOC PE DATA DE 04.12.2023

3. LOCUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI:
Concursul se desfasoara exclusiv pe Internet;
Are drept de participare orice vizitator care indeplineste toate conditiile de mai jos:

- respecta mecanismul concursului;
- este cetatean roman sau rezident pe teritoriul Romaniei la data inscrierii in concurs si are minim 18 ani impliniti la data participarii, indiferent de sex, nationalitate sau religie;
- este de acord cu publicarea numelui lui, in cazul in care este castigator, pe paginile de Instagram Baby Matters https://www.instagram.com/baby_matters_ro/ si Travel Matters: https://www.instagram.com/travel_matters_ro/
- confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta. Se vor valida numai inscrierile utilizatorilor care respecta toate conditiile de participare la concurs. Nu au drept de participare angajatii Organizatorului, colaboratorii care contribuie la realizarea acestui website, precum si rudele pana la grad IV ale acestora si afinii.
Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare. Dreptul de participare va fi anulat automat in conditiile in care Organizatorul constata tentative de fraudare a concursului.

4. REGULAMENTUL CONCURSULUI:
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului, orice modificare a acestuia intrand in vigoare prin publicarea pe aceasta pagina, care gazduieste in mod oficial regulamentul concursului. In cazul modificarii acestui Regulament, Organizatorul poate instiinta participantii prin e-mail, insa nu este obligat sa o faca. In cadrul concursului, nu poate castiga aceeasi persoana de doua ori premiul.

5. MECANISMUL CONCURSULUI:
REGULAMENT DE PARTICIPARE GIVEAWAY:

  • Numele concursului: "Castiga un balansoar BabyBjorn – Bliss- editie limitata, oferit de BABYMATTERS si TRAVELMATTERS”
  • Concursul este anuntat de pagina de Instagram Baby Matters https://www.instagram.com/baby_matters_ro/ si pe pagina de Instagram Travel Matters https://www.instagram.com/travel_matters_ro/
  • Perioada concursului: 17.11.2023 - 01.12.2023
  • Pentru inscriere: Participantii trebuie sa dea follow conturilor de Instagram @baby_matters_ro si @travel_matters_ro
  • Sa eticheteze 3 prieteni in comentariu pe pagina https://www.instagram.com/baby_matters_ro/ . Mai multe comentarii, mai multe sanse de castig. Nu se accepta etichetare de conturi ale companiilor sau ale firmelor. Doar conturi de persoane fizice.
  • Sa distribuie postarea cu Giveaway-ul pe stories (cu mentiune @baby_matters_ro) conform instructiunilor de postare
    * Vor fi luate in considerare doar comentariile in care sunt mentionate persoane valide si active.

6. DESEMNAREA SI ANUNTAREA CASTIGATORULUI:
Castigatorul este desemnat prin tragere la sorti si anuntat pe contul oficial de Instagram Baby Matters https://www.instagram.com/baby_matters_ro/
Castigatorul va semna un proces-verbal de predare-primire a premiului. Acesta trebuie sa prezinte o copie dupa un act de identitate valabil.
Castigatorul isi va ridica premiul de la magazinul fizic al Organizatorului, situat in Bucuresti, sector 6, Splaiul Independentei 313 B, Novum Invest, Etaj 1, daca acesta este din Bucuresti sau ii va fi livrat prin curier rapid in tara, daca acesta nu este din Bucuresti. Costurile de transport vor fi suportate de catre Organizator.

7. PREMIUL CONCURSULUI:
Premiul care se acorda castigatorului consta intr-un balansoar editie limitata by BabyBjorn.
Daca persoana declarata castigatoare nu confirma primirea informatiilor despre castig si nu trimite datele de verificare a identitatii sale, conform indicatiilor organizatorului in momentul afisarii castigatorului, in termen de maximum 5 zile lucratoare de la data anuntarii si afisarii rezultatului Concursului, premiul va fi acordat rezervei numarul 1.

8. SUBSTITUIREA PREMIULUI
Castigatorul premiului nu poate solicita contravaloarea premiului in alte obiecte care au o valoare echivalenta cu valoarea premiului, si nici nu poate solicita modificarea caracteristicilor premiului.

Castigatorul isi va ridica premiul din magazinul fizic al Organizatorului, situat in Bucuresti, sector 6, Splaiul Independentei, nr 313 B, Novum Invest, etaj 1. In cazul in care acesta nu este din Bucuresti, premiul se livreaza la adresa mentionata de catre acesta.

9. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Fiecare participant declara ca este de acord ca datele sale cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea desfasurarii concursului si pentru a primi informatii despre noi oferte, promotii, mesaje, etc. din partea acestuia. Toate formularele participante la concurs devin proprietatea Organizatorului, care se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor sau castigatorului la prezentul concurs si sa le utilizeze conform prezentului Regulament si legislatiei in vigoare.

Tuturor abonatilor participanti la concurs le sunt garantate, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de interventie asupra datelor (art. 14), dreptul de opozitie (art. 15), dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

10. RESPONSABILITATEA ORGANIZATORULUI
Organizatorul nu are nici o raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de proprietatea premiului dupa acordarea acestora. Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiului si nu acorda alt termen de garantie, de utilizare sau functionare pentru premiul acordat in cadrul concursului decat cele acordate de importatorul premiului.

Organizatorul va acorda premiul conform prezentului Regulament, acesta neavand obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.

Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament si ale legislatiei aplicabile. Inscrierea in acest concurs inseamna pentru participanti aderarea neconditionata si irevocabila la termenii acestuia.

11. INCETAREA CONCURSULUI
Organizatorul stabileste perioada de desfasurare a acestui concurs.

Prezentul concurs poate inceta de asemenea in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora sau in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. TAXE SI IMPOZITE AFERENTE
Organizatorul nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina persoanei castigatoare.

13. LITIGII
In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.