Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 2.000 lei

Scaune auto Grupa 0-1 (0-18 kg)

Scaune auto Grupa 0-1 (0-18 kg)

Comercializăm scaune auto grupa 0, confortabile şi sigure, potrivite pentru copii din prima zi de viaţă şi până la 18 kg, sau vârsta de 4 ani. Acestea sunt special concepute pentru a oferi micuţului poziţia perfectă atunci când doarme, dar şi când este activ, oferind suport şi siguranţă maximă în cazul unui impact.

Caracteristici esenţiale

Legislaţia în vigoare impune transportul copiilor în scaune auto adecvate, până la vârsta de 12 ani, sau înălţimea de 1.5 m, iar părinţii ar trebui să se asigure că achiziţionează produse testate riguros, sigure şi confortabile pentru micii pasageri. Iată care sunt caracteristicile esenţiale ale unui scaun auto grupa 0, recomandat micuţilor cu greutatea între 0 şi 18 kg:

 • Să se monteze cu spatele către direcţia de mers;
 • Să asigure poziţia culcat şi suportul adecvat pentru cap, astfel încât nou-născuţii să poată dormi confortabil;
 • Să fie fabricate în conformitate cu reglementările europene de siguranţă şi din materiale cât mai rezistente;
 • Să aibă ham de siguranţă reglabil, cu cinci puncte de susţinere şi tampoane de protecţie adecvate pentru umeri;
 • Să faciliteze reglarea in poziţii multiple;
 • Să fie dotat cu un sistem care facilitează îmbarcarea cât mai ușoară a copilului;
 • Să aibă husă detaşabilă şi lavabilă în maşina de spălat.

De ce să cumperi de la noi scaune auto grupa 0 (0-18 kg)

 • Suntem o firmă cu mai mulţi ani experienţă în domeniu scaunelor auto grupa 0 (0-18 kg) şi oferim numai produse de calitate superioară din branduri renumite precum Nuna, Joie, Cybex sau BeSafe;
 • Practicăm preţuri accesibile şi oferim transport gratuit pentru comenzile care depăşesc o anumită valoare;
 • Oferim consultanţă de specialitate clienţilor şi răspundem tuturor întrebărilor primite telefonic sau pe email;
 • Profesionalismul şi calitatea produselor şi a serviciilor noastre sunt valori de la care nu ne îndepărtăm.

Scaune auto grupa 0 (0-18 kg) Nuna

Scaunele auto grupa 0 de la Nuna se caracterizează prin design inteligent şi adaptabilitate dusă la perfecţiune! Sunt destinate părinţilor care doresc să aibă ce este mai bun şi mai sigur pentru micuţii lor şi nu vor să facă niciun compromis.

Sunt dotate cu un sistem de rotire la 360 de grade care facilitează îmbarcarea copiilor, dar şi utilizarea până la vârsta de 4 ani şi aproximativ 18 kg, in condiţii de maximă siguranţă şi confort. De asemenea, utilizează un sistem patentat pentru spumă de memorie care asigură absorbţia maximă a energiei în cazul impactului lateral. Sunt rezistente, stabile, versatile şi uşor adaptabile după dimensiunile şi poziţia necesară micului călător.

Scaune auto grupa 0 (0-18 kg) Joie

Iată un alt model de scaune auto grupa 0 cu sistem pivotant care se roteşte la 360 de grade, versatil, sigur şi inteligent realizat pentru a oferi confort maxim atât părinţilor, cât şi copiilor. Sunt dotate cu panouri de protecţie rezistente care se cuplează automat odată cu strângerea hamului şi asigură copilul din toate părţile. Se poate folosi şi pentru poziţia cu faţa către sensul de mers până la vârsta de 4 ani sau 1 m înălţime. 

Scaune auto grupa 0 (0-18 kg) Cybex

Gama de scaune auto grupa 0 de la Cybex respectă în întregime noile reglementări europene, asigurând siguranţă şi confort până la înălţimea de 105 cm. Permite transportul copiilor orientaţi către spate de la naştere şi până la vârsta de 4 ani, şi este dotat cu un sistem inteligent care facilitează schimbarea poziţiei şi a înclinării cu o singură mână. 

Alege ce este mai bun pentru micuţul tău şi cumpăra întotdeauna produse de calitate din branduri sigure! Dacă ai nevoie de mai multe informaţii despre scaune auto grupa 0, pentru 0-18 kg, nu ezita să ne suni!