Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru
Greutate acceptata
Interval varsta
Pozitionare scaun
Sistem montare
Sistem rotativ

Scaune auto Grupa 0-1 (0-18 kg)

Scaune auto / Scaune auto Grupa 0-1 (0-18 kg) - Alege din 34 de produse

Scaune auto pentru copii 0-18 kg - pentru o calatorie confortabila, alaturi de cei mici

Siguranta trebuie sa fie pe primul loc, atat pentru parinte, cat si pentru copil. Atunci cand te decizi sa pleci cu cel mic intr-o calatorie, trebuie sa fii atent la toate aspectele. In primul rand, transportul trebuie sa fie sigur si confortabil pentru bebe. In acest sens, te poti indrepta spre scaune auto care prezinta sistem de siguranta. Daca micutul tau are pana in varsta de 4 ani, atunci poti opta pentru un scaun auto pentru copii intre 0-18 kg. Pentru a exista confort si pentru tine, ca parinte, poti opta pentru un scaun auto spin 360 cu isofix, la categoria 0-18 kg, care se roteste, este reglabil si usor de folosit.

Scaunele auto pentru copiii din grupa 0 sunt la mare cautare, avand in vedere ca pot fi ajustabile, pe masura ce copilul creste. Pe de alta parte, poti opta si pentru scaune auto de 0-25 kg, 0-36 kg sau 9-25 kg, depinzand de gradul de confort si siguranta pe care vrei sa-l oferi copilului tau. Nu uita ca poti alege si din categoria cu scaune auto 9-36 kg care, precum si cele anterioare, corespund reglementarilor europene.

Scaun auto grupa 0 pentru copii de 0-18 kg cu isofix pentru siguranta celui mic

Alegerea unor scaune auto de 15-36 kg, 15-50 kg sau a unui scaun auto 0-18 kg cu isofix poate fi dificila, insa trebuie sa te axezi pe confortul si siguranta celui mic. Isofixul este special conceput pentru ca scaunele auto de bebe sa fie fixate corespunzator in autoturism. Acestea sunt concepute din materiale care atenueaza socurile si asigura micutului confortul de care are nevoie. Pentru o protectie in plus poti alege si un insert pentru scaune auto nou-nascuti. La Babymatters.ro vei gasi, cu siguranta, un echipament asa cum ti-l doresti, dar si accesorii pentru scaune auto.

Scaune auto Grupa 0-1 (0-18 kg) BESAFE Scaune auto Grupa 0-1 (0-18 kg) BRITAX ROMER Scaune auto Grupa 0-1 (0-18 kg) CYBEX Scaune auto Grupa 0-1 (0-18 kg) CYBEX PLATINUM Scaune auto Grupa 0-1 (0-18 kg) JOIE Scaune auto Grupa 0-1 (0-18 kg) LIONELO Scaune auto Grupa 0-1 (0-18 kg) NUNA Scaune auto Grupa 0-1 (0-18 kg) RECARO Scaune auto Grupa 0-1 (0-18 kg) gb