Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru
Material produs
Tip jucarie

Jucarii din lemn

Jucarii / Jucarii din lemn - Alege din 55 de produse

Jucarii din lemn pentru dezvoltarea armonioasa a copilului tau

Cu atat de multe jucarii diferite prezente in magazinele pentru copii, ca parinti putem sa ne simtim coplesiti atunci cand incercam sa decidem ce sa cumparam pentru copiii nostri. In mod ideal, jucaria ar trebui sa fie sigura, accesibila si durabila, fara a mai mentiona ca are un rol in dezvoltarea abilitatilor mentale si fizice ale celui mic. In timp ce jucariile din plastic sunt variate si usor disponibile, categoria de jucarii din lemn pentru copii este adesea trecuta cu vederea, desi vorbim despre o multime de beneficii aduse in dezvoltarea celor mici.

Cel mai important avantaj oferit de toate modelele de jucarii educative de lemn pentru copii este acela ca stimuleaza imaginatia si creativitatea. Mai mult, cel mic invata prin joaca, foarte importanta pentru dezvoltare si crestere, in special in primii ani de viata. Jucarii ai la dispozitie pe babymatters.ro, in modele variate, pentru copiii de toate varstele.

Jucarii din lemn pentru dezvoltare motrica si cognitiva

Jucariile din lemn pentru copii sunt mai durabile, mai prietenoase cu mediul si mai sanatoase pentru copii. In plus, toate modelele de jucarii din lemn sunt educative pentru cei mici. Pe langa faptul ca ii ajuta sa se dezvolte cognitiv, sunt foarte sigure, ii ajuta pe copii sa se integreze intr-un colectiv si, mai mult, prezinta un cost de achizitie mai scazut.

Unele dintre clasicele jucarii de lemn pentru copii, cum ar fi puzzle-urile si blocurile de constructie, ajuta copiii sa numere, le testeaza capacitatea de a rezolva probleme si le pune la incercare abilitatile motorii. Jucarii motrice din lemn, jucarii interactive, plusuri, papusi textile si multe altele, precum lampi de veghe, gasesti pe babymatters.ro, inclusiv jucarii din lemn pentru bebelusi.

Jucarii din lemn LITTLE DUTCH