Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru
Tip produs
Material produs

Camera copilului

Camera copilului - Alege din 137 de produse

Camera copilului – un univers plin de magie

Amenajarea camerei copilului pare o treaba distractiva si simpla, insa exista atat de multe lucruri de care trebuie sa tii cont – nu uita ca acest spatiu va deveni universul personal al celui mic, locul in care vor lua nastere tot felul de povesti, dar si cel in care se va odihni. Camera copilului trebuie sa fie sigura si practica pentru varsta sa, iar acest lucru trebuie sa se reflecte in alegerea mobilierului pentru copii, dar si a decoratiunilor pentru camera de copii. Daca esti in plin proces de amenajare, aici vei gasi tot felul de produse pentru camera copilului, din primele luni de viata pana in etapa sa de scolar.

Articole pentru camera copilului – cum le alegi pe cele potrivite?

Camera copilului va fi mereu intr-o schimbare continua pentru ca si nevoile acestuia se modifica pe masura ce creste. Daca micutii, atunci cand sunt bebelusi, au nevoie doar de un patut pentru bebe confortabil si cateva decoratiuni pentru camera de copii, in momentul in care ajung la gradinita, isi vor dori un spatiu de joaca mai mare si un mobilier pentru copii mai mari. Deja in etapa de prescolar lucrurile se schimba radical, iar in acelasi spatiu va trebui sa faci loc si pentru un birou si o biblioteca care ii vor fi utile dupa ce incepe scoala. In plus, pe masura ce copilul creste, il vei putea implica direct in deciziile care tin de camera sa, iar tot procesul va deveni mult mai distractiv.

In magazinul nostru vei gasi toate aceste articole pentru camera copilului, de la patuturi pentru bebe, la saltele interactive, articole pentru schimbat si infasat si multe altele.

Camera copilului BABY MATTERS Camera copilului CHICCO Camera copilului COLIBRO Camera copilului ITALBABY Camera copilului JOIE Camera copilului LIONELO Camera copilului LITTLE DUTCH Camera copilului NUNA