Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Camera copilului

Alege din 174 de produse

Articole pentru camera copilului si a bebeluşului

 

Amenajarea camerei copilului este o activitate care trebuie finalizată înainte de venirea micuţului şi necesită câteva piese de mobilier esenţiale în primele zile de viaţă. Pentru că somnul şi schimbatul sunt cele mai importante activităţi în primele trei luni, părinţii ar trebui să se concentreze pe achiziţionarea elementelor esenţiale, şi anume pătuţul şi suportul de schimbat şi înfăşat. 

Cu ajutorul gamei noastre diversificată de produse de calitate, din branduri renumite, te poţi asigura că eşti adecvat pregătit pentru sosirea noului membru al familiei. În magazinul nostru vei găsi tot ce ai nevoie pentru a crea spaţiul perfect pentru micuţul tău. 

Mobilă pentru camera copilului 

Pe site-ul nostru vei găsi mai multe modele de pătuţuri de ultima generaţie, bine concepute pentru a oferi copilului siguranţă, confort şi stabilitate. Acestea sunt convertibile în ţarcuri de joacă şi se pot utiliza fără probleme până la vârsta de 3-4 ani.

De asemenea, avem câteva modele de suporturi pentru schimbat şi înfăşat care se pot ataşa pe pătuţ. Pentru a fi mai simplu, poţi cumpăra un set complet care conţine atât pătuţul cât şi suportul pentru schimbat. 

Produsele pe care le comercializăm provin din branduri cunoscute în întreaga lume pentru calitate, siguranţă şi confort, precum Nuna sau Joie. Se remarcă prin designul modern şi versatil, construcţia inteligentă care le face uşor de manevrat şi asigură copiilor un spaţiu sigur pentru dormit, înfăşat sau joacă. 

Pătuţuri

Este esenţial ca bebeluşii să doarmă cât mai bine pentru a se dezvolta şi creşte armonios. De aceea, în magazinul nostru vei găsi mai multe modele de paturi de calitate superioară. Acestea sunt special concepute pentru a fi uşor de manevrat, de mutat sau de pliat, sunt convertibile în ţarcuri sigure pentru joacă, au salteluţe de calitate care asigură poziţia adecvată nou născuţilor şi suport excelent pentru gât şi cap. 

Vei fi cucerit de aspectul modern al pătuţurilor noastre, dar şi de versatilitatea şi calitatea premium a acestora! 

Pătuţuri Nuna

Pătuţurile Nuna sunt special concepute pentru a oferi ce este mai bun pentru copii, dar şi pentru părinţi. Acestea se pot plia pentru a putea fi transportate şi depozitate cât mai uşor şi se disting prin designul revoluţionar, dar şi multifuncţionalitate. Acestea se pot utiliza ca pătuţ, dar şi ca loc de joacă sigur şi confortabil. Materialul din care sunt realizate a fost special ales pentru a asigura circulaţia deplină a aerului, dar şi pentru a permite supravegherea copiilor de la distanţă. 

Pătuţuri Joie

Iată un alt model de pătuţ pliabil pe care îl vei dori pentru camera copilului! Acesta a fost special conceput pentru a oferi cele mai bune condiţii de somn pentru noul-născut şi poate fi prevăzut cu suport pentru schimbat şi înfăşat care se ataşează rapid.

Cadrul pătuţului Joie este foarte sigur şi garantează stabilitate deplină, dar şi rezistenţă în timp. Sunt produse de ultima generaţie, compacte, care se pliază uşor pentru a fi transportate sau depozitate chiar şi în cele mai mici spaţii. Materialele pătuţului sunt detaşabile şi lavabile în maşina de spălat. 

Suport de schimbat şi înfăşat

Suportul de schimbat şi înfăşat este un accesoriu foarte util pentru camera copilului în primele trei luni. Datorită acestuia, părinţii nu mai sunt nevoiţi să se aplece şi au siguranţa că micuţul are o poziţie confortabilă pentru a fi schimbat şi înfăşat, dar şi pentru a face gimnastică după băiţa.

Dacă nu ştii ce model de pătuţ sau suport de schimbat şi înfăşat ţi se potriveşte, nu ezita să ne suni sau să ne scrii pentru a solicita mai multe detalii! Suntem încântaţi să te putem ajuta să îi oferi micuţului tău tot ce este mai bun şi să mobilezi camera copilului cu mobilier de calitate, durabil şi rezistent!

Camera copilului BABY MATTERS Camera copilului CHICCO Camera copilului CYBEX FASHION Camera copilului ITALBABY Camera copilului JOIE Camera copilului LIONELO Camera copilului LITTLE DUTCH Camera copilului NUNA Camera copilului PICCA LOULOU