Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Scaune auto Grupa 1-2-3 (9-36 kg)

Scaune auto Grupa 1-2-3 (9-36 kg) - Alege din 10 de produse

Scaune auto grupa 1-2-3 (9-36 kg)

Investeşte inteligent în calitate şi siguranţă şi cumpăra numai ce este mai bun pentru copilul tău! Gama de scaune auto grupa 1-2-3 pe care o comercializăm este destinată copiilor cu greutatea între 9 şi 36 kg şi răspunde tuturor reglementărilor europene, dar şi necesitaţilor micilor pasageri. 

Dacă eşti copleşit de numărul mare de oferte şi caracteristici, nu ezita să ne contactezi telefonic sau pe email - unul din reprezentanţii noştri îţi va furniza cu profesionalism toate detaliile de care ai nevoie şi te va ajuta să faci cea mai bună şi avantajoasă alegere!

Caracteristici şi facilităţi esenţiale pentru siguranţa şi confortul copiilor şi al părinţilor

Atunci când alegi un scaun auto grupa 1-2-3, este foarte important să ştii care sunt caracteristicile care îţi garantează siguranţa şi confortul micuţului pe toate durata utilizării. Iată de ce trebuie să ţii cont:

 • Scaunul trebuie să se fixeze uşor în suport şi să faciliteze ambele poziţii reglementare - cea către spatele maşinii, dar şi cea către direcţia de mers.
 • Indiferent de poziţie, scaunul ar trebui să fie pivotabil într-un unghi de 360 de grade pentru a uşura îmbarcarea copilului, chiar din uşa maşinii.
 • Să aibă husă de protecţie detaşabilă şi lavabilă care să permită întreţinerea uşoară a scaunului.
 • Să aibă ham reglabil cu cinci puncte, care nu alunece de pe umerii micuţului şi dispune de protecţii suplimentare pentru umeri.
 • Să permită extinderea suprafeţei din zona umerilor şi înălţarea tetierei, astfel încât scaunul auto grupa 1-2-3 (9-36 kg) să “crească” odată cu micul pasager.
 • Să asigure protecţii laterale inteligente care absorb până la 20% din energia de  impact.
 • Să fie cât mai confortabile şi să permită reglarea spătarului în cel puţin trei poziţii, una fiind cea care necesară pentru somnul copilului.

De ce să cumperi de la noi scaune auto grupa (9-36 kg)

Întreaga noastră activitatea noastră este orientată către atenţia şi grija pentru cei mici, iar părinţii beneficiază de un raport foarte bun între preţul şi calitatea produselor şi au garanţia că au făcut achiziţii durabile şi de calitate, la cele mai avantajoase preţuri de pe piaţă.

 • Comercializăm numai scaune auto grupa 1-2-3 (9-36 kg) din branduri cunoscute şi sigure, precum Joie sau Cybex.
 • Practicăm preţuri atractive şi, pentru comenzile care depăşesc o anumită valoare, asigurăm transport gratuit. 
 • Ne dorim cât mai muţi clienţi mulţumiţi care să ne recomande cu încredere prietenilor, motiv pentru care profesionalismul şi calitatea sunt valori de la care nu ne abatem niciodată.
 • Asigurăm cu profesionalism consultanţă de specialitate clienţilor şi răspundem tuturor întrebărilor primite telefonic sau pe email.

Scaune auto grupa 1-2-3 (9-36 kg) Joie

Dacă eşti in căutarea unui scaun auto grupa 1-2-3 multifuncţional pe care să îl poţi utiliza de la 9 kg până la 36 de kg, sigur, confortabil şi atrăgător, cere mai multe informaţii despre modelele din brandul Joie. Cu acestea ai, de fapt, 3 scaune într-unul singur: pentru nou-născuţi, pentru copiii cu greutate între 9 şi 25 kg, după care se poate poate fixa cu centurile proprii ale maşinii, putând fi folosit până la 36 de kg. 

Scaune auto grupa 1-2-3 (9-36 kg) Cybex

Gama de scaune auto grupa 1-2-3 de la Cybex se remarcă prin designul simplu şi atrăgător, fiind un scaun uşor echipat cu tot ce este necesar siguranţei micilor pasageri: sistem inteligent de protecţie laterală, tetieră ajustabilă pe înălţime, sistem de prindere Isosafe care facilitează instalarea, asigurând stabilitate şi siguranţă maximă şi multe altele. 

Suna-ne pentru a cere mai multe informatii despre scaune auto grupa 1-2-3 (9-36 kg)! Unul dintre reprezentanţii noştri îţi va oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a face cea mai bună alegere.

Scaune auto Grupa 1-2-3 (9-36 kg) BRITAX ROMER Scaune auto Grupa 1-2-3 (9-36 kg) CYBEX Scaune auto Grupa 1-2-3 (9-36 kg) gb