Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru
Greutate acceptata
Interval varsta
Pozitionare scaun
Sistem montare
Sistem rotativ

Scaune auto Grupa 1-2-3 (9-36 kg)

Scaune auto / Scaune auto Grupa 1-2-3 (9-36 kg) - Alege din 4 de produse

Scaun auto pentru copii 9-36 kg: siguranta si confort pentru copilul tau

Cand cauti scaune auto, indiferent daca ai nevoie de un scaun auto 9-36 kg, unul 0-25 kg sau un scaun pentru 0-36 kg, prima data te uiti la rezistenta, la materialul de fabricatie si abia apoi la alte specificatii. Produsele noastre iti usureaza alegerea, pentru ca au un nivel premium de calitate, asa ca poti analiza comparativ direct varianta simpla cu modelul de scaun auto copii 9-36 kg cu pozitie de somn, pentru a o gasi pe cea care ti se potriveste. Atat un scaun auto pentru copii de 9-36 kg, cat si unul de 9-25 kg, sunt adaptate la nivelul de dezvoltare a celui mic, dar daca vrei o potrivire ergonomica perfecta, un insert de scaune auto pentru nou-nascuti este exact ce ai nevoie.

Scaun auto pentru copii 9-36 kg cu pozitie de somn, pentru ca cel mic sa se odihneasca cat mai bine

Pe masura ce copilul creste, va aparea si nevoia unui produs de dimensiuni mai mari decat scaunul auto 9-36 kg cu pozitie de somn, adica unul din categoria 15-36 kg sau chiar 15-50 kg. Pana acolo, insa, un scaun auto 9-36 kg e cea mai buna varianta, pentru ca un model prea mare nu va tine copilul in pozitia de maxima siguranta. Exploreaza toate optiunile si alege acel scaun auto 9-36 ce raspunde cel mai bine nevoilor tale de siguranta pentru cel mic. Nu uita sa completezi modelul cu pozitie de somn 9-36 kg cu diverse accesorii pentru scaune auto, pentru ca siguranta bebelusului in timpul calatoriilor cu masina e tot ce conteaza si va va permite sa va bucurati din plin de fiecare drum.

Scaune auto Grupa 1-2-3 (9-36 kg) BRITAX ROMER Scaune auto Grupa 1-2-3 (9-36 kg) CYBEX Scaune auto Grupa 1-2-3 (9-36 kg) JOIE Scaune auto Grupa 1-2-3 (9-36 kg) NUNA