Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru
Greutate acceptata
Pozitionare sezut
Tip carucior
Interval varsta
Tip roti

Carucioare nou-nascuti

Carucioare copii / Carucioare nou-nascuti - Alege din 4 de produse

Cărucioare nou-născut

Când vine vorba de cărucioare pentru nou-născuţi, dacă alegi modelul potrivit, plimbările devin memorabile şi confortabile, atât pentru părinţi cât şi pentru bebeluşi. Pe site-ul nostru vei găsi o gamă diversificata de cărucioare copii nou-născuţi, produse de calitate şi la preţuri competitive care respectă toate cerinţele de siguranţă şi confort.

Cum le alegem

Cărucioarele pentru copiii nou-născuţi pot fi cheia plimbărilor plăcute, dacă ştii cum să le alegi. 

Iată de ce ar trebui să ţii cont când alegi un cărucior pentru bebeluşi, cărucior pe care să îl poţi folosi încă din prima zi de viaţă a micuţului:

 • Să fie confortabil şi să asigure suport adecvat pentru poziţia culcat a copilului nou-născut;
 • Se fie sigur, practic şi facil de manevrat;
 • Cadrul să fie cât mai uşor, rotile să aibă suspensii şi sistem de frânare eficient;
 • Să se plieze rapid, cu o singură mişcare şi să ocupe cât mai puţin spaţiu;
 • Să fie un adevărat cocon pentru copil, asigurându-i tot confortul;
 • Să fie dotat cu tot ce este necesar pentru protecţia copilului;
 • Să ofere părinţilor spaţiu adecvat pentru bagaje;
 • Să se poate întreţine uşor, să aibă roţi rezistente şi să ştii că te poţi baza pe buna lui funcţionare pentru o perioadă cât mai îndelungată.

De ce să cumperi de la noi cărucioare copii nou-născuţi

Pentru siguranţa şi confortul bebeluşului tău, ar trebui să cumperi ce este mai bun! În magazinul nostru online vei găsi o gamă diversificată de cărucioare copii nou-născuţi şi te putem ajuta să alegi ceea ce ţi se potriveşte mai bine. 

Iată de ce merită să cumperi de la noi:

 • Întreaga noastră activitate se bazează pe grijă faţă de copii şi dorinţa de a oferi numai produse de calitate, sigure si testate.
 • În magazinul nostru vei găsi cărucioare copii nou-născuţi din branduri renumite, precum Babyzen.
 • Oferim un raport calitate versus preţ foarte avantajos, livrări rapide şi în siguranţă.
 • Asigurăm consiliere şi răspundem tuturor întrebărilor pe care le primim telefonic sau pe email.
 • Profesionalismul şi calitatea serviciilor şi a produselor pe care le oferim sunt esenţiale pentru noi.

Landou

Cărucioare pentru nou-născuţi de tip landou sau coş, trebuie să ofere suport cât mai bun pentru cap şi umeri şi să asigure bebeluşului o poziţie cât mai confortabilă şi sigură. Pe site-ul nostru vei găsi mai multe modele de cărucioare landou, cu cadru rezistent, uşor de manevrat, de închis şi de deschis.

Este achiziţia ideală pentru a te putea deplasa cu uşurinţă prin mijloacele de transport, pentru a călătorii sau pentru plimbările zilnice. Acestea se adaptează după necesităţile copilului şi, totodată se întreţin uşor.

Datorită materialelor din care sunt realizate - aliaj de aluminiu, oţel inoxidabil, materiale plastice cu fibră de sticlă, etc - sunt cărucioare nou-născuţi uşoare şi rezistente pe care te poţi baza. 

Cărucioare copii pachet nou-născuţi

Cărucioarele cu pachet pentru nou-născuţi sunt special concepute pentru siguranţa şi confortul copilului, din prima zi şi până la vârsta de 6 luni. Acestea sunt dotate cu huse realizate din materiale moderne, moi şi plăcute la atingere care se pot întreţine uşor. 

Cărucioarele pentru copiii nou-născuţi pe care le comercializam sunt asemeni unui cocon sau cuib pentru micuţ şi asigură tot confortul necesar unui somn bun, atât în timpul mişcării, cât şi în momentul staţionarii. De asemenea, sunt special concepute pentru a-l proteja pe micuţ de frig, vânt şi ploaie, iar  plimbările să nu fie condiţionate de anotimp sau de vreme. 

Pentru siguranţa şi confortul copilului, cărucioarele cu pachet pentru nou născut din magazinul nostru sunt dotate cu copertină extensibilă de protecţie, saltea moale şi confortabilă şi ham în 5 puncte de susţinere cu cataramă. Se remarcă prin sistemul de pliere eficient şi designul elegant.

Pentru mai multe detalii despre cărucioare copii nou-născuţi ne poţi suna sau ne poţi scrie - unul din reprezentanţii noştri îţi va furniza cu profesionalism toate informaţiile necesare!

Carucioare nou-nascuti BABYZEN