Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

RECARO

Produse RECARO - Alege din 9 de produse

Recaro –  pentru siguranta copiilor in timpul calatoriilor cu masina

Brandul Recaro pune accent deosebit pe fabricarea scaunelor auto si accesoriilor specifice, astfel incat sa se asigure protectie optima si o experienta placuta de-a lungul plimbarilor cu masina. Gama scaunelor auto de la Recaro include modele proiectate sa se adapteze perfect morfologiei corporale a copiilor. In acest fel, corpul primeste sustinerea adecvata, calitate care favorizeaza un mediu confortabil de odihna a celui mic pe parcursul deplasarilor cu masina. Recaro utilizeaza exclusiv materiale excelente la capitolul durabilitate, rezistenta la uzura si care permit curatarea si ingrijirea optima, asigurand astfel o lunga durata de utilizare.

Produsele Recaro atrag prin functia de instalare usoara in masina, datorita sistemelor de fixare rapida, care elimina orice risc de montare incorecta si de impact in timpul calatoriei cu masina.

Recaro in Romania - design versatil cu sisteme de prindere ajustabile pentru prevenirea accidentarilor

Produsele Recaro disponibile in Romania detin un design practic, datorita sistemelor reglabile de prindere, proiectate astfel incat sa corespunda copiilor mari si mici. Colectiile cuprind atat carucioare pentru copii, scaune auto Recaro, cat si landouri si cadre pentru carucioare. Recaro acorda o atentie deosebita standardelor de siguranta europene si internationale in conceperea gamei proprii de produse destinate copiilor.


Achizitioneaza online produsele Recaro pentru siguranta in cursul calatoriilor. Bucura-te de avantajele serviciilor de comanda la domiciliu printr-o simpla apasare de buton si beneficiaza de livrare prompta la adresa indicata de tine.