Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 2.000 lei

Landouri

Landouri bebeluşi

Atractive, elegante şi confortabile, landourile pentru cărucioare copii pe care le comercializăm transformă plimbările şi excursiile în experienţe plăcute. Designul inteligent, finisajele premium şi gradul de siguranţă ridicat al produselor noastre sunt emblematice pentru producătorii cu care colaborăm.

Alege întotdeauna ce este mai bun pentru copilul tău şi investeşte în landouri pentru cărucioare copii de calitate superioară!

Cum să le alegem

Landourile sunt destinate copiilor nou-născuţi şi se pot utiliza din prima şi de viaţă şi până la vârsta de şase luni. Special concepute pentru a asigura bebeluşului o poziţie adecvată în timpul călătoriilor sau a transportului, acestea permit copilului să ia contact cu lumea exterioară. Totodată, sunt accesorii care facilitează activitatea zilnică a părinţilor şi transportul micuţului în condiţii confortabile şi sigure, chiar şi atunci când acesta doarme.

Iată de ce trebuie ţinut cont la alegerea unui landou pentru un cărucior copii:

 • Să asigure poziţia culcat adecvată unui nou-născut;
 • Să faciliteze supravegherea continuă a micuţului;
 • Să îl protejeze de vânt, ploaie sau soare şi să fie dotat cu un baldachin generos;
 • Să fie sigur, uşor şi confortabil;
 • Ţesătura să fie lavabilă;
 • Să se monteze şi demonteze cât mai uşor pe cadrul căruciorului, astfel încât somnul bebeluşului să nu fie tulburat;
 • Să se poată transporta fără probleme cu o singură mână;
 • Să asigure copilului tot spaţiul necesar.

De ce să cumperi de la noi landou pentru cărucior copii

 • Suntem o firmă cu experimenţă în domeniul cărucioarelor şi a accesoriilor pentru copii.
 • Întreaga noastră activitate este marcată de grija şi atenţia faţă de cei mici, motiv pentru care comercializăm numai landouri de calitate din branduri cunoscute, precum Babyzen, Nuna sau Cybex.
 • La noi vei găsi un raport calitate versus preţ foarte avantajos.
 • Toate produsele noastre sunt testate şi sigure.
 • Părinţii ne pot suna sau ne pot scrie pentru a primi consiliere profesională şi a face cele mai bune alegeri pentru stilul lor de viaţă şi, totodată, pentru copil.

Landou Babyzen

Landourile Babyzen se pot ataşa cu un singur clic pe cadrul căruciorului şi se poat căra cu o singură mână. Datorită acestuia, căruciorul va fi uşor de manevrat şi de adaptat necesitărilor părinţilor şi copilului.

Este un landou confortabil, dotat cu saltea dublă realizată dintr-un material care facilitează circulaţia aerului şi, totodată, asigură poziţia ideală pentru un nou-născut. Datorită faptului că este foarte uşor, facilitează transportul bebeluşului fără a-l deranja. 

Landou Nuna

Nu toate cărucioarele sunt potrivite pentru un nou-născut, iar părinţii trebuie să le aleagă cu atenţie. Achiziţionând un landou Nuna, însă, părinţii au garanţia că au făcut o alegere inteligentă. Acesta întruneşte toate caracteristicile de siguranţă şi confort necesare şi, totodată, este testat cu atenţie.

Uşor de manevrat şi de montat pe cadrul căruciorului, landoul Nuna este un mijloc de transport minunat pentru un nou-născut!

Landou Cybex

În primele şase luni din viaţă, landoul este coconul perfect pentru transportul bebeluşului. Acesta este un pătuţ mobil care se poate căra cu o singură mână şi îţi va permite să ieşi la plimbare, să muţi copilul din casă, afară sau în maşină, fără a-i deranja somnul.

Landoul Cybex pentru cărucioare copii este un produs de calitate premium care garantează siguranţa şi confortul copilului în timpul plimbării sau transportului. Este realizat din ţesătură lavabilă, dotat cu baldachin de protecţie şi se poate monta şi demonta pe cadrul căruciorului foarte uşor. 

Eşti gata să începi cumpărăturile? Vizualizează ofertele de landouri pentru cărucioare copii de pe site-ul nostru şi, dacă nu ştii ce s-ar potrivi cel mai bine necesitaţilor tale, nu ezita să ne suni sau să ne trimiţi un email - te vom consilia cu profesionalism!