Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 2.000 lei
Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Carucioare 3 in 1

Cărucior copii 3 în 1

Te pregăteşti pentru venirea unui copil şi eşti în căutarea unui cărucior care să fie confortabil, sigur, uşor de manevrat, versatil, util în diverse situaţii şi, totodată, utilizabil pe o perioadă cât mai lungă? 

Pe site-ul nostru vei găsi mai multe modele de cărucioare pentru copii 3 în 1 de calitate, special concepute pentru a oferi o soluţie completă, încă din prima zi. 

Avantajele unui cărucior pentru copii 3 în 1

Cu un cărucior 3 în 1 ai un sistem complet pentru călătorii diverse, lungi sau scurte, landou şi căruţ pentru poziţia şezut şi, totodată, şi o scoică auto pentru bebeluş. Este exact ceea ce ai nevoie pentru prima plimbare de la spital până acasă, dar şi pentru numeroasele aventuri care vor urma.

 • Cărucioarele pentru copii 3 în 1 includ cadrul, un landou, un scaun şi o scoică auto şi se pot utiliza din momentul naşterii şi până la vârsta de 3 ani. 
 • Este perfect pentru a economisi timp, bani şi spaţiu şi, totodată, soluţia ideală pentru călătorii variate, pe jos sau cu maşina, pe distanţe scurte sau lungi.
 • Îţi permit să transporţi bebeluşul, fără a-l deranja, în timp ce doarme.
 • Sunt versatile şi permit schimbarea configuraţiei în numai câteva mişcări, componentele fiind perfect compatibile.
 • Are mai multe funcţionalităţi şi se poate utiliza în mai multe scenarii şi ocazii, putând fi uşor adaptat pentru fiecare etapă de creştere a copilului.

De ce să cumperi de la noi cărucioare 3 în 1

 • Oferim o gamă diversificată de cărucioare copii 3 în 1, de calitate şi la preţuri accesibile.
 • Ne-am orientat către branduri premium care garantează siguranţă şi confortul bebeluşilor, precum Anex, Babyzen sau Cybex. 
 • Toate modelele noastre de cărucioare 3 în 1 oferă sprijin adecvat pentru cap, gât şi spate, atât nou-născuţilor, cât şi copiilor care deja stau în funduleţ. 
 • Scoica auto inclusă în sistemele 3 în 1 respectă toate reglementările în vigoare şi are caracteristicile necesare pentru a preveni accidentarea în cazul mişcărilor bruşte. 
 • În tot ceea ce facem ne dorim să oferim copiilor, dar şi părinţilor, experienţe plăcute şi produse de calitate. 
 • Toate cărucioarele noastre pentru copii 3 în 1 sunt prevăzute cu butoane şi sisteme de click-in special concepute pentru a facilita înlocuirea landoului cu scoica auto sau cu scaunul. 
 • Dacă nu ştii ce ţi s-ar potrivi mai bine, ne poţi solicita consultanţă, telefonic sau pe email - toţi angajaţii noştri sunt bine pregătiţi şi informaţi pentru a te putea ajuta.

Landou

Pentru prima plimbare a micuţului tău, opţiunea de landou cu care vin cărucioarele 3 în 1 este exact ceea ce ai nevoie. Acesta permite întinderea nou-născutului în poziţia complet plană, oferindu-i suportul ideal pentru cap şi gât. Toate coşurile din cărucioarele pentru copii 3 în 1 pe care le comercializăm sunt dotate cu protecţii suplimentare laterale sau superioare care vor apăra copilul de frig, vânt sau ploaie. 

Scoica auto

Potrivită pentru a fi utilizată încă din prima zi, scoica auto este o cerinţă obligatorie pentru deplasarea bebeluşului cu maşina, până la vârsta de 9 luni. Cărucioarele pentru copii 3 în 1 includ şi o scoică auto, foarte utilă, care facilitează mutarea bebeluşului din cărucior în maşină şi înapoi, fără a-l deranja. 

Scaun pentru plimbare

Pe măsură ce copilul creşte, apare necesitatea unei soluţii confortabile pentru plimbare, iar scaunul din sistemul 3 în 1 este exact ceea ce îţi trebuie. Mai mult, când bebeluşul a ajuns la vârsta de 9 luni, şi scoica auto nu mai este potrivită, se poate utiliza scaunul căruciorului.

Fă o achiziţie inteligentă şi versatilă care să garanteze siguranţa şi confortul copilului tău şi alege căruciorul pentru copii 3 în 1! Dacă nu ştii ce model ar fi cel mai potrivit, nu ezita să ne contactezi pentru a cere mai multe detalii!