Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru
Greutate acceptata
Pozitionare sezut
Tip carucior
Interval varsta
Pozitie orizontala spatar
Tip roti

Carucioare 3 in 1

Carucioare copii / Carucioare 3 in 1 - Alege din 72 de produse

Carucior 3 in 1 pentru un transport usor si confortabil

Atunci cand vrei sa alegi un carucior 3 in 1 pentru copilul tau, trebuie sa fii atent la mai multe aspecte. In primul rand, acestea sunt proiectate tocmai pentru a-ti facilita transportul celui mic, dar si pentru a fi confortabile pentru el. Produsele disponibile sunt usor de manevrat, rezistente, contin cadrul, landoul, scaunul auto si scoica si pot fi utilizate pana la varsta de 3 ani. De asemenea, sunt configurate sa garanteze siguranta. Un set de carucior de bebelusi 3 in 1 este versatil si are functionalitati multiple, iar atunci cand il alegi trebuie sa te asiguri ca indeplineste toate criteriile pe care pe ai.

Caruciorul 3 in 1 pentru fete sau baieti va fi, cu siguranta, o achizitie de top pentru bebe, mai ales daca este cumparat dintr-un magazin certificat.

Carucioare 3 in 1 de bebe care pot fi folosite oricand

La Babymatters.ro vei gasi carucioare pentru copii care vor pune siguranta pe primul loc. Calatoria cu bebe va fi foarte placuta, iar cel mic va beneficia de confortul de care are nevoie. Totodata, poti alege si din sectiunea de carucioare duble, special concepute sa se cupleze si transportul sa fie usor. De asemenea, poti opta si pentru carucioare 2 in 1, sport sau de nou-nascuti, utilizabile pentru orice tip de deplasare. Pentru un confort in plus, nu ezita sa achizitionezi si accesorii pentru carucioare.

 

Carucioare 3 in 1 de la Babymatters.ro

Carucioare 3 in 1 ANEX Carucioare 3 in 1 BABYZEN Carucioare 3 in 1 CAVOE Carucioare 3 in 1 CYBEX Carucioare 3 in 1 CYBEX FASHION Carucioare 3 in 1 CYBEX PLATINUM Carucioare 3 in 1 JOIE Carucioare 3 in 1 JOOLZ Carucioare 3 in 1 LIONELO Carucioare 3 in 1 NUNA