Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru
Greutate acceptata
Interval varsta
Pozitionare scaun
Sistem montare
Sistem rotativ

Scaune auto Grupa 2-3 (15-36 kg)

Scaune auto / Scaune auto Grupa 2-3 (15-36 kg) - Alege din 13 de produse

Scaune auto pentru copii 15-36 kg – siguranta si confort in timpul calatoriilor

Scaunul auto pentru copii de 15-36 kg este obligatoriu prin lege, fiind un element de siguranta extrem de important in timpul drumurilor cu masina. Este esential sa alegi corect modalitatea de transport a copilului inca din primele sale zile de viata – poti opta in aceasta situatie pentru un scaun auto 0-18 kg. Pe masura ce bebe creste, acesta trebuie schimbat pentru cresterea confortului – spre exemplu, scaunul auto 15-36 kg este recomandat incepand cu varsta de 2-3 ani (tot in aceasta categorie intra si scaunele auto 9-36 kg). Exista insa si variante care pot fi folosite de la nastere si pana la 5-6 ani, cum ar fi un scaun auto 0-36 kg.

Scaun auto pentru copii 15-36 kg – cum il alegi pe cel potrivit?

Daca esti in cautarea unui scaun auto pentru grupa 2-3 si nu stii cum sa il alegi pe cel potrivit, iti sugeram sa iei in considerare criterii precum: sistemul de fixare (isofix sau centuri), daca are sistem de rotire sau sisteme de protectie suplimentare, daca poate fi reglat pe inaltime sau are alte dotari care cresc confortul celui mic (cum ar fi sistem de ventilatie).

Parintii au responsabilitatea sa transporte copiii doar in scaune auto potrivite, neaparat ancorate bine, iar cei mici prinsi in centuri. Daca ii explici celui mic inca de la o varsta frageda de ce este important sa stea in scaunul de masina pentru copii de 15-36 kg, vei vedea ca ii va intra in obisnuinta sa se urce in acesta si sa isi lege centurile inainte sa plecati la drum cu masina. Bineinteles, intotdeauna exemplul personal va face minuni, asa ca, nu uita sa iti prinzi si tu centura.

Scaune auto Grupa 2-3 (15-36 kg) BESAFE Scaune auto Grupa 2-3 (15-36 kg) BRITAX ROMER Scaune auto Grupa 2-3 (15-36 kg) CYBEX Scaune auto Grupa 2-3 (15-36 kg) CYBEX PLATINUM Scaune auto Grupa 2-3 (15-36 kg) JOIE Scaune auto Grupa 2-3 (15-36 kg) RECARO