Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru
Greutate acceptata
Interval varsta
Pozitionare scaun
Sistem montare
Sistem rotativ

Scaune auto Grupa 2-3 (15-36 kg)

Scaune auto / Scaune auto Grupa 2-3 (15-36 kg) - Alege din 13 de produse

Scaune auto grupa 2-3 (15-36 kg)

Pentru a circula reglementar, dar şi pentru a oferi siguranţă şi confort maxim micilor pasageri cu greutatea între 15 şi 36 de kg, sau vârsta între 3 şi 12 ani, părinţii trebuie să ia în considerare achiziţionarea unui scaun auto grupa 2-3. În magazinul nostru online vei găsi numeroase oferte, din branduri renumite, sigure, confortabile şi la cele mai bune preţuri.

De ce criterii trebuie ţinut cont când alegi scaune auto grupa (15-36 kg)

 • Să fie un scaun cât mai funcţional şi uşor de instalat.
 • Să se poată ancora cât mai ferm pentru a fi cât mai stabil şi mai sigur.
 • Să se adapteze cât mai bine ughiului spătarului maşinii.
 • Să aibă tetieră şi spătar reglabile după înălţimea copilului, astfel încât să asigure poziţia adecvată, chiar dacă micuţul a crescut.
 • Să aibă lăţimea adecvată pentru ca umerii copilului să fie mereu în interiorul scaunului, unde sunt protejaţi de şocuri. 
 • Să fie un scaun uşor, simplu şi să nu ocupe mult spaţiu, dar să asigure copilului tot confortul de care are nevoie.
 • Să aibă husă detaşabilă şi lavabilă pentru a se putea întreţine şi curăţa fără probleme.

De ce să cumperi de la noi scaune auto grupa 2-3

 • Practicăm preţuri atractive şi, pentru comenzile care depăşesc o anumită valoare, asigurăm transport gratuit. 
 • Toată noastră activitatea noastră este orientată către atenţia şi grijă pentru cei mici, iar părinţii beneficiază de un raport foarte bun între preţul şi calitatea produselor şi au garanţia că au făcut achiziţii durabile şi de calitate, la cele mai avantajoase preţuri de pe piaţă.
 • Comercializam numai scaune auto grupa 2-3 (15-36 kg) din branduri cunoscute şi sigure, precum Nuna, Joie sau Cybex.
 • Asigurăm cu profesionalism consultanţă de specialitate clienţilor şi răspundem tuturor întrebărilor primite telefonic sau pe email.

Scaune auto grupa 2-3 (15 -36 kg) Nuna

Copiii cresc văzând cu ochii, iar gama de scaune auto grupa 2-3 Nuna poate “creşte” şi ea odată cu micul pasager! Cu un astfel de scaun, călătoriile sunt mereu sigure, iar cei mici protejaţi pentru frânările bruşte sau impactul lateral. 

Acest lucru este posibil datorită tetierei reglabile, dar şi a facilităţii de extindere şi inclinare în opt poziţii a scaunului. Spuma de absorbţie e energiei de impact şi suporturile laterale sunt special concepute şi proiectate pentru a asigura cât mai bine copilul aflat în scaun. 

Instalarea este uşoară şi fără probleme, iar reglarea în funcţie de necesităţile copilului se poate face cu o singură mână. 

Scaune auto grupa 2-3 (15 -36 kg) Joie

Pentru că oferă tot confortul necesar copiilor cu greutatea între 15 şi 36 de kg şi se pot adapta uşor necesitaţilor acestora, scaunele auto grupa 2-3 de la Joie sunt considerate scaune de cursă lungă!

Acestea sunt riguros testate şi garantate pentru siguranţa maximă a copiilor.

Scaune auto grupa 2-3 (15 -36 kg) Cybex

Dacă eşti în căutarea unui scaun auto grupa 2-3 care “creşte” odată cu copilul, brandul Cybex are câteva modele inteligent realizate, atrăgătoare şi durabile. Datorită facilităţilor de reglare a tetierei, scaunul se poate adapta continuu necesitaţilor schimbătoare ale micilor pasageri, fiind un produs versatil şi, totodată, certificat şi reglementat după normele europene în vigoare. 

Reglarea scaunului se poate face cu o singură mână, chiar şi în timp ce micuţul doarme, pentru a asigura rapid poziţia cea mai confortabile. Mai mult, este dotat cu protecţii laterale care pot absorbi până la 20% din energia de impact şi, totodată, realizat din materiale de calitate superioară care cresc gradul de siguranţă şi protecţie a copilului în cazul unui accident.

Sună-ne pentru a cere mai multe informaţii despre scaune auto grupa 15-36 kg!

Scaune auto Grupa 2-3 (15-36 kg) BESAFE Scaune auto Grupa 2-3 (15-36 kg) BRITAX ROMER Scaune auto Grupa 2-3 (15-36 kg) CYBEX Scaune auto Grupa 2-3 (15-36 kg) CYBEX PLATINUM Scaune auto Grupa 2-3 (15-36 kg) JOIE Scaune auto Grupa 2-3 (15-36 kg) RECARO