Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 2.000 lei

Accesorii scaune auto

Accesorii scaune auto pentru copii

Una dintre cele mai importante sarcini pe care le are un părinte este să asigure siguranţa copilului în timpul călătoriilor cu maşina, iar acest lucru începe prin a cumpăra scaune auto adecvate şi, totodată, accesoriile necesare. Pe site-ul nostru vei găsi o gamă diversificată de accesorii pentru scaunele auto, toate produse de calitate superioară!

Avantaje şi beneficii

Scaunele auto şi accesoriile pentru acestea sunt esenţiale pentru siguranţa micuţilor. Potrivit studiilor, dacă bebeluşul este asigurat corespunzător într-un scaun auto, riscul de a muri intr-un accident de maşină scade cu până la 71%, iar accesoriile pentru scaunele auto sunt foarte importante. Iată de ce:

 • Cresc gradul de confort şi siguranţă pentru copil;
 • Trimit semnale de avertizare pe telefonul părinţilor în anumite situaţii critice;
 • Protejează scaunul şi oferă facilitatea curăţării şi întreţinerii facile a acestuia;
 • Previn supraîncălzirea micuţului şi asigură protecţiile necesare în zona capului şi a umerilor;
 • Protejează copilul de razele puternice ale soarelui şi îi asigură confort şi stabilitate în timpul călătoriilor, etc.

De ce să cumperi de la noi accesorii pentru scaune auto

 • Suntem o firmă orientată către grija şi atenţia faţă de cei mici şi comercializăm numai produse de calitate, din branduri renumite, precum Cybex sau Babysafe.
 • Practicăm preţuri atractive şi, pentru comenzile care depăşesc o anumită valoare, asigurăm transport gratuit.
 • Toţi reprezentanţii noştri sunt instruiţi şi pregătiţi pentru a putea răspunde cu profesionalism întrebărilor primite telefonic sau pe emai.
 • Pe site-ul nostru părinţii pot găsi o gamă diversificată de accesorii pentru scaune auto, astfel încât să poată oferi celor mici siguranţă şi confort deplin.

Huse de vară

Fabricate din bumbac şi poliester, husele de vară sunt accesorii pentru scaunele auto special concepute pentru a preveni supra încălzirea copiilor în timpul verii. Acestea au rolul de a menţine confortul şi răcoarea în timpul călătoriilor. Pentru că sunt detaşabile şi lavabile, se pot întreţine uşor.

Dispozitiv pentru centuri

Una din probleme cu care se pot confrunta părinţii este faptul că, uneori, centurile scaunului auto alunecă de pe umerii lor. Acest lucru se poate preveni uşor cu un accesoriu special conceput, şi anume un dispozitiv de reţine a centurilor. 

Oglinzi pentru tetieră 

Pentru a vedea ce face micuţul în timpul drumului, oglinzile pentru tetiera banchetei din spate sunt unul din accesoriile pentru scaune auto extrem de utile. Cu ajutorul acestora, părinţii vor avea constant contact vizual cu micii pasageri, care sunt poziţionaţi cu spatele către sensul de mers al maşinii. Se montează uşor şi sunt accesorii valoroase!

Huse protectoare

Pentru a proteja scaunul auto de murdărie şi a-l întreţine mai uşor, părinţii ar trebui să ia în considerare husele protectoare. Acestea sunt accesorii de calitate superioară, fabricate din materiale inteligente precum bambusul căptuşit cu bumbac, foarte plăcute la atingere şi uşor de întreţinut. 

Se montează şi se demontează uşor, protejează scaunul auto şi, totodată, absorb transpiraţia micuţului şi îi asigură confort sporit. 

Senzori 

Pentru a primi avertizări uile pe smartphone şi a putea supraveghea mai bine micuţii din scaunele auto, părinţii pot monta un sistem cu senzori. Odată instalat la sistemul de cablare al scaunului auto, acesta va trimite alerte în diverse situaţii critice:

 • Decuplarea clemei scaunului auto,
 • Creşterea bruscă a temperaturii copilului,
 • A trecut o perioadă prea lungă în care micuţul a stat în scaun.

Parasolare

Parasolarele sunt şi ele accesorii utile. Acestea se fixează pe geamul maşinii şi protejează copilul de razele intense ale soarelui şi radiaţiile UV, fără a afecta vizibilitatea şoferului.

Alege întotdeuna cele mai bune şi sigure produse pentru copilul tău şi, dacă ai nevoie de informaţii suplimentare, nu ezita să ne suni! Suntem gata să te ajutăm!