Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Mobilier copii

Alege din 32 de produse

Mobilier pentru camere copii

 

Alegerea mobilierului potrivit pentru camera copiilor este un lucru important. În magazinul nostru, părinţii pot găsi tot ce este necesare pentru a decora şi amenaja cât mai plăcut camerele micuţilor. Ei pot alege dintr-o gamă diversificată de dimensiuni, stiluri, materiale şi modele, preţurile fiind foarte atractive.

Dacă ai nevoie de informaţii despre piesele de mobilier pentru copii pe care le comercializăm, nu ezita să ne suni!

Caracteristici importante pentru mobilier copii

Mobilierul pentru copii trebuie să se potrivească perfect nevoilor, dar şi designului dorit de părinţi pentru dormitorul care trebuie să fie şi cameră de joacă şi, mai târziu, cameră de studiu. Astfel, ei trebuie să aleagă dintr-o gamă diversificată de paturi, birouri, scaune, mese, dulapuri şi multe altele, şi, totodată, să se asigure că acestea au anumite caracteristici:

  • Sunt corelate cu vârsta copiilor - Mobilierul pentru copiii nou-născuţi este diferit de cel pentru copii de vârsta şcolară, care au nevoie de un spaţiu adecvat pentru studiu.
  • Are culori plăcute - Camera copiilor trebuie să fie cât mai atrăgătoare, iar mobilierul pentru copii în culori plăcute este cea mai bună soluţie pentru a crea un ambient plăcut şi vesel.
  • Este sigur, testat riguros şi realizat cu atenţie la detalii - Pentru siguranţa micuţilor, mobilierul din camera lor trebuie să fie cât mai sigur şi să nu prezinte riscuri de accidente. 
  • Piesele să fie cât mai atemporale şi uşor de adaptat în funcţie de vârsta - În acest mod părinţii nu vor trebui sa actualizeze mobilierul prea des şi vor face economii considerabile.

Piese de bază

Bebeluşii şi copii nou-născuţi au cerinţe deosebite, diferite de cele ale copiilor de vârsta şcolară, iar dimensiunile sunt foarte importante. Astfel, piesele de mobilier copii mici trebuie să aibă dimensiuni cât mai reduse, oferind libertate de mişcare şi spaţiul necesar pentru momentul când micuţul începe să meargă. 

În camera unui nou născut ar trebui să existe un pătuţ, un dulap pentru depozitare hăinuţe, scutece şi jucării, o masă de schimbat şi înfăşat, o măsuţă şi două scăunele. Suprafeţele acestora ar trebui să fie cât mai uşor de întreţinut şi plăcute la atingere. De asemenea, părinţii trebuie să aleagă mobilier cu colţuri rotunjite, şi, dacă nu găsesc acest tip, să apeleze la protecţii de silicon. 

Paturi supraetajate

Dacă în familie sunt mai mulţi copii, paturile supraetajate sunt perfecte pentru camera lor! Pentru siguranţă, nu se vor alege paturi foarte înalte şi se va urmări ca acestea să fie prevăzute cu bare de siguranţă. 

Acestea sunt o alegere inspirată şi pentru camerele adolescenţilor, oferind o soluţie pentru a economisi spaţiul şi un loc de dormit suplimentar dacă un prieten rămâne peste noapte.

Pentru a maximiza funcţionalitatea spaţiului, se poate opta pentru paturile mansardate - pentru a ajunge în pat, copilul va urca pe o scară, spaţiul de sub pat fiind mobilat cu o canapea sau un birou. 

Piese multifuncţionale

Mobilierul multifuncţional pentru copii este special conceput pentru a deservi simultan mai multe necesităţi. Astfel, părinţii pot alege paturi care se întind sau birouri care încorporează rafturi şi sertare.

Pentru cei mici, părinţii pot alege păturile cu tematica, în funcţie de personajele preferate ale micuţilor.

Spaţii de depozitare

Mobilierul pentru camera copiilor trebuie să se potrivească cu designul camerei şi, totodată, să asigure spaţii adecvate pentru depozitare. Părinţii pot cumpăra paturi care au încorporate rafturi, sertare şi compartimente de depozitare.

De asemenea, în camera copiilor, rafturile şi dulapurile pentru jucării şi, mai târziu, cărţi, sunt obligatorii. Cu cât există mai mult spaţiu de stocare, cu atât va fi mai bine!

Mobilează inteligent camera copiilor şi cumpăra piese pe care să te poţi baza mulţi ani, sigure, rezistente şi uşor de întreţinut! Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe informaţii - te vom ajuta cu profesionalism!

Mobilier copii ITALBABY