Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Scoici auto

Scoici auto - Alege din 58 de produse

Scoici auto bebe

Cele mai bune scoici auto sunt cele care se potrivesc copilului, dar si masinii, sunt usor de instalat si de utilizat. Acestea sunt necesare din prima zi de viata si pana la greutatea maxima de 13 kg, se monteaza catre spatele masinii si trebuie sa fie testate si aprobate.  

Pe site-ul nostru vei gasi mai multe modele de scoici auto din branduri cunoscute pentru calitate, siguranta si confort, precum Nuna, Cybex, Joie, Anex Babyzen sau Besafe.

Criterii de selectie

  • Scoicile auto trebuie sa fie potrivite cu inaltimea sau greutatea copilului, inca din prima zi de utilizare;
  • Sa asigure suport adecvat pentru pozitia culcat a bebelusului si sa sustina corect capul si gatul;
  • Sa aiba un sistem de fixare sigur si usor de utilizat;
  • Sa fie realizata din materiale lavabile care previn supraincalzirea micutilor;
  • Sa se poate monta usor pe cadrul caruciorului existent;
  • Sa aiba ham de prindere in mai multe puncte cu curele reglabile, etc.

Scoici auto Cybex

Parintii care cauta un model de scoica auto sigur si reglabil dupa inaltimea copilului, pot lua in considerare modelele oferite de Cybex. Acestea sunt renumite in intreaga lume pentru sistemul eficient de protectie si materialele special concepute care absorb energia de impact.

Datorita confortului sporit pe care il ofera si a pozitiei culcat in care gatul pieptul si capul sunt perfect aliniate, scoicile auto Cybex sunt recomandate copiilor prematuri sau celor cu dimensiuni mici, fiind companionul ideal pentru calatoriile scurte sau lungi.  

Este prevazuta cu tetiera reglabila in 8 trepte, sistem de protectie in cazul unui impact lateral, interior detasabil si lavabil si multe alte facilitati.

Scoci auto Nuna

Scoicile auto de la Nuna se remarca prin trei pozitii diferite de inclinare, indiferent daca este asezata in masina sau pe cadrul caruciorului. Este usoara si se poate utiliza si ca landou, fiind ideala pentru a transporta bebelusul care doarme, fara a-l deranja. Scoicile auto Nuna denota atentie sporita la design, fiind fermecatoare si confortabile.  

Scoici auto Besafe

Scoicile auto Besafe ofera micutilor protectie suplimentara pentru impact lateral, ham de siguranta cu cinci puncte de prindere, protectie superioara pentru zona capului, etc.

Este o scoica auto care se remarca prin curelele late cu protectii speciale pentru umeri care ofera siguranta, confort sporit si stabilitate. Este dotata cu unghi de inclinare pentru pozitia culcat a nou-nascutilor. Centurile si tetiera se regleaza rapid, husa este detasabila si lavabila, scoica se instaleaza pe suport cu o singura miscare si are un maner de transport foarte confortabil.  

Scoici auto Anex

Scoicile auto de la Anex se pot folosi din prima zi de viata si ofera un grad crescut de confort si siguranta. Se remarca prin hamul de prindere in trei puncte, perna care absoarbe energia de impact, copertina de soare si manerul reglabil care faciliteaza transportul micutului chiar si atunci cand doarme, fara a-l deranja.  

Scoici auto Babyzen

Scoicile auto Babyzen au fost special concepute pentru a transporta si proteja nou-nascutul. Se pot monta pe cadrul foarte usor si asigura confort deplin copiilor.  

Scoici auto Joie

Scoicile auto Joie sunt un adevarat cuib pentru nou-nascuti! Acestea se disting prin gradul crescut de siguranta si confort pe care il ofera, fiind adorate de parintii care doresc ce este mai bun pentru copiii lor. Este dotata cu un maner ergonomic ajustabil care faciliteaza transportul micutului, chiar si atunci cand doarme. Baza rotunjita faciliteaza utilizarea scoicii ca leagan pentru bebelus.  

Daca nu stii ce tip de scoici auto ti se potriveste, nu ezita sa ne suni sau sa ne trimiti un email - iti vom furniza toate informatiile necesare pentru ca tu sa faci cea mai buna achizitie!

Scoici auto AEROMOOV Scoici auto ANEX Scoici auto BABYZEN Scoici auto BESAFE Scoici auto BRITAX ROMER Scoici auto CYBEX Scoici auto CYBEX FASHION Scoici auto CYBEX PLATINUM Scoici auto JOIE Scoici auto NUNA Scoici auto RECARO Scoici auto gb