Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
informatii generale
Termeni si conditii

Pentru a va facilita accesul clar la informatiile si procedurile care ne ghideaza relatia cu clientii nostri, am creat o serie de Termeni si Conditii, pe care va rugam sa ii parcurgeti pentru a asigura o buna colaborare a partilor.
Prin utilizarea site-ului babymatters.ro, va exprimati acordul in legatura cu respectarea acestor prevederi. In functie de modificarile legislative aparute, putem modifica prevederile acestor Termeni si Conditii. Este de datoria dumneavoastra sa verificati site-ul periodic si sa luati la cunostinta orice modificari aduse. Prin continuarea utilizarii site-ului babymatters.ro sunteti de acord cu privire la orice modificare efectuata pana la acel moment.
Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate si securitate a datelor procesate de babymatters.ro in acest caz special, a datelor cu caracter personal conform Regulamentului European 679/2016 (GDPR). Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi, babymatters.ro, in calitate de operator, orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi.

  • Informatiile personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu: numele dumneavoastra, adresa sau e-mailul). Informatiile oferite in momentul in care va inregistrati sunt folosite pentru a va permite sa aveti acces la anumite parti ale site-ului babymatters.ro, precum si la eliberarea documentelor fiscale sau de transport in urma achizitionarii de produse sau servicii.
  • Colectam informatiile de la clienti pentru a putea onora comenzile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenzilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare, numerele de telefon, adresa de e-mail. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru. De asemenea, vom avea nevoie de informatiile referitoare la cont (adresa e-mail si parola), pentru ca dumneavoastra sa va puteti accesa ulterior contul creat, parola fiind insa pastrata in mod criptat, fara posibilitate de decriptare.
  • Cand va revizuiti informatia personala, noi va oferim spre utilizare un server cu grad inalt de siguranta. Software-ul acestui server cripteaza informatia pe care o introduceti dumneavoastra, inainte de a ne fi transmisa noua. In plus, avem proceduri de securitate care acopera stocarea si divulgarea informatiilor dumneavoastra, pentru a preveni accesul neautorizat si pentru a actiona in concordanta cu legislatia din Romania si Uniunea Europeana referitoare la protejarea datelor cu caracter personal. Acest lucru inseamna ca, uneori, este posibil sa va cerem sa faceti dovada identitatii dumneavoastra inainte de a va dezvalui anumite informatii personale.
  • Va vom informa daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si putea reactualiza preferintele.