Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru
Material produs
Tip jucarie

Lampi de veghe

Jucarii / Lampi de veghe - Alege din 10 de produse

Lampa de veghe – accesoriul distractiv care iti ajuta copilul sa treaca peste frica de intuneric

Lampa de veghe este un accesoriu util in orice incapere. Pe langa faptul ca ii ofera copilului un sentiment de siguranta si de confort, te ajuta si pe tine atunci cand vrei sa-l verifici pe cel mic. Asa vei sti sigur ca nu calci, din greseala, noaptea, pe vreo papusa textila sau alta jucarie care scoate anumite sunete si-l trezeste pe copil. In plus, nu vei avea nevoie de lumina suplimentara care ar risca, din nou, sa-l trezeasca.

De asemenea, lampile de veghe sunt foarte utile in cazul in care copilul dezvolta anxietate relationata cu intunericul, din diferite motive. Va sti ca nu este nimeni si nimic in intuneric daca va avea aceasta lampa de veghe si, prin urmare, se va simti mai bine si va putea dormi linistit.

Lampa de veghe pentru copii – siguranta si confort pentru somnul copilului tau

Lampile de veghe sunt folosite atat de copii, cat si de adulti. Lumina lor difuza si deloc puternica ofera un sentiment placut copiilor in timp ce dorm. Pentru ca lumineaza bland, asigura confortul din timpul somnului, facandu-l pe cel mic sa adoarma simtindu-se in siguranta. Lampa de veghe pentru bebelusi creeaza o atmosfera calma si calda, care ii ajuta pe copii sa se linisteasca inainte de a adormi sau daca se trezesc din cauza unui cosmar.

Pe site-ul nostru vei gasi lampi de veghe pentru bebe in forma de animale care se aprind intr-o diversitate de culori pentru amuzamentul lor. Diversitatea lampilor de veghe – cu baterii sau cu acumulatori, muzicale sau nu, oite, elefant sau pinguin, statica sau nu – te asigura de faptul ca poti gasi produsul potrivit pentru voi. Viziteaza si colectia noastra de jucarii interactive sau jucarii din lemn si, alaturi de plusurile pe care deja la are copilul tau, coloreaza-i copilaria.

Lampi de veghe ZAZU