Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Carucioare copii

Carucioare copii - Alege din 420 de produse

Cărucioare bebe

Alegerea căruciorului potrivit pentru necesităţile copiilor, dar şi ale părinţilor, este esenţială pentru siguranţa şi confortul de zi cu zi. Pe site-ul nostru vei găsi numeroase tipuri de cărucioare copii, din branduri renumite pentru calitate şi versatilitate, la preţuri foarte avantajoase.

Dacă nu ştii ce tip de cărucior ţi s-ar potrivi, nu ezita să ne suni sau să ne trimiţi un email - te vom consilia cu profesionalism, astfel încât să faci cea mai avantajoasă achiziţiei. 

Caracteristici de care trebuie să ţii cont când le cumperi

Un cărucior sigur, uşor, rezistent şi versatil este obligatoriu pentru părinţii cu copii nou născuţi şi până la vârsta de trei ani. Pentru că există foarte multe modele şi opţiuni, alegerea poate fi copleşitoare dacă nu ştii la ce ar trebui să fii atent. 

Iată câteva repere pentru a putea alege inteligent cel mai potrivit cărucior pentru copii:

  • Cât de uşor este de utilizat - Cărucioarele pentru copii trebuie să fie uşor de manevrat, de pliat şi de cărat, astfel încât plimbările să fie întotdeauna o plăcere.
  • Ce grad de siguranţă oferă copilului - Este esenţial ca modelul ales să fie stabil, să aibă hamuri care nu rănesc copilul şi îl asigure corespunzător, frâne bune, bară de protecţie, copertină care protejează de radiaţiile UV, etc.
  • Roţi de calitate - Rotile sunt una din părţile cele mai solicitate ale unui cărucior, de acea trebuie să fie realizate din materiale rezistente, să aibă suspensii şi să asigure drumuri cât mai line şi mai sigure.
  • Copertina - Este cea care asigură copilului intimitatea necesară în timpul somnului şi protejează copilul de soare, ploaie, vânt, praf şi priviri curioase. 
  • Materiale lavabile - Dacă vrei să îl poţi folosi mai mulţi ani, este esenţial ca materialul din care este realizat să fie uşor de întreţinut şi să se poată spăla.
  • Durabilitate şi rezistenţă - Dacă ai ales inteligent căruciorul, îl vei putea utiliza mai mulţi ani şi, totodată, îl vei putea revinde, recuperând o parte din investiţie. De aceea este recomandat să achiziţionezi un model rezistent, care se poate întreţine uşor. 

Cărucioare copii Anex

Anex vine în întâmpinarea părinţilor, dar şi a copiilor, cu modele variate de cărucioare copii. Acestea se pot utiliza din prima zi de naştere şi până la vârsta de trei ani şi se remarcă prin: uşurinţa cu care se pliază, sisteme de siguranţă inovatoare cum ar fi hamul cu cinci puncte de prindere sau sistemul de blocare împotriva plierii accidentale, sistemul anticlătinare şi memorizare a direcţiei, diverse accesorii utile, roţi de calitate şi multe altele.

Cărucioare copii Joie

Datorită aspectului extrem de atrăgător, dar şi a gradului de confort şi siguranţă pe care îl oferă, cărucioarele de copii din brandul Joie sunt o achiziţie inteligentă! Uşoare, compacte, versatile si stabile, aceste  modele sunt special gândite pentru a fi utilizate pe perioade îndelungate, fără a se deteriora sau uza. 

Cărucioare copii Babyzen

Babyzen are modele de cărucioare copii foarte atrăgătoare, practice şi confortabile, apreciate de părinţii din întreaga lume. Suspensiile independente pe toate cele patru roţi, mânerul îmbrăcat cu piele ecologică, cadrul uşor şi elementele de siguranţă inteligente - sunt doar câteva din caracteristicile care îl fac o achiziţie inspirată pentru părinţii activi care călătoresc mult. 

Cărucioare copii Nuna

Aceste cărucioare pentru copii sunt parcă special gândite pentru viaţa la oraş, dar şi pentru părinţii aflaţi mult timp pe drum. Te vor cuceri din prima clipă cu designul fermecător, dar şi cu gradul mare de confort şi siguranţă. 

Cărucioare copii Thule

Părinţii care doresc libertate de mişcare pot lua în considerare modelele de cărucioare din brandul Thule. Cadrul uşor, flexibilitatea, scaunul confortabil, baldachinul bine ventilat şi toate elementele de siguranţă cu care este dotat, îl recomandă ca fiind achiziţia ideală pentru plimbări plăcute.

Carucioare copii AEROMOOV Carucioare copii ANEX Carucioare copii BABYZEN Carucioare copii BRITAX ROMER Carucioare copii CAVOE Carucioare copii CHICCO Carucioare copii CYBEX Carucioare copii CYBEX FASHION Carucioare copii CYBEX PLATINUM Carucioare copii JOIE Carucioare copii LIONELO Carucioare copii LOLA&LYKKE Carucioare copii NUNA Carucioare copii RECARO Carucioare copii THULE Carucioare copii gb