Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 2.000 lei
Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Cybex x DJ Khaled - O Colectie Unica

DJ Khaled, castigator a mai multor premii Grammy, considera ca familia este intotdeauna pe primul loc. Impreuna cu CYBEX, sotia sa Nicole si cei doi mici "regi" ai lor, a conceput o colectie cu adevarat de neegalat, plina de magie.

Cumpara Colectia
Cheile Regatului

Colectia uluitoare emana frumusetea unei jungle tropicale, prezentand un regn animal exotic. Pe fiecare piesa este inscriptionat un logo personalizat "We the Best", iar "cheia regatului" de pe fermoar reprezinta abundenta, familie si dragoste.

PRIAM

Caruciorul nostru Platinum pentru calatorii premium cu familia: Cu PRIAM, confortul si luxul intalnesc functionalitatea inovatoare si designul atemporal. Este pur si simplu cea mai buna experienta cu un carucior.

Descopera PRIAM in colaborarea CYBEX by DJ Khaled
Cumpara Acum
MIOS

Caruciorul nostru Platinum pentru calatorii urbane elegante. Usor, elegant si compact, MIOS transforma plimbarea prin metropola intr-o plimbare relaxanta.

Descopera MIOS in Colaborarea CYBEX by DJ Khaled
Cumpara Acum
CLOUD Z i-SIZE

Mica ta regina sau micul tau rege poate calatori cu stil de la bun inceput. Ergonomia si siguranta sunt combinate cu designul vibrant al familiei Khaled.

GEANTA

Condimenteaza-ti stilul cu aceasta geanta indrazneata. Proiectata de familia Khaled, aceasta geanta va intoarce capete si va raspandi vibratii pozitive.

UMBRELA

Lasati-va bebelusul sa se relaxeze la umbra acestei umbrele de soare cu un imprimeu luxuriant de jungla cu aroma tropicala.

FOOTMUFF

Pastrati acele vibratii estivale chiar si atunci cand temperaturile scad. Acest confortabil footmuff va mentine bebelusul la caldura si va da un aspect luminos si colorat.

Doar Vibratii Pozitive
Cumpara Noua Colectie