Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 2.000 lei
Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Cybex »Petticoat«
by Jeremy Scott - A Fashion Collaboration

Cumpara Noua Colectie
Orice este mai frumos cu o funda deasupra

Fashion iconul aduce din nou viziunea sa unica in lumea CYBEX. A patra noastra colaborare cu designerul Jeremy Scott debordeaza prin distractie, bucurie si fericire pura. In cuvintele lui Jeremy: "Bulinele sunt vesele, te fac sa zambesti".

O Combinatie Vesela Care Te Face Sa Zambesti

Buline albe care ies dintr-o tesatura rosie superba - o combinatie vesela care te va face mereu sa zambesti. O splendida funda supradimensionata care face referire la stilul clasic de la Hollywood si care va intoarce capete cu siguranta si va atrage atentia. Carucioare, scaune auto si genti sunt disponibile in acest design fabulos.

Inspiratia lui Jeremy

“Imi place sa creez lucruri. Imi plac creativitatea si lucrurile diferite, indiferent de ce creez...”

Descopera PRIAM in Colaborarea CYBEX by Jeremy Scott »Petticoat«
Cumpara Acum
Descopera MIOS in Colaborarea CYBEX by Jeremy Scott »Petticoat«
Cumpara Acum
CLOUD Z i-SIZE

Scaunul auto pentru copii Cloud Z i-Size este usor si ergonomic, special pentru calatorii intotdeauna confortabile. Si te binedispune cu un design vesel Petticoat.

GEANTA

O geanta unica! O funda imensa completeaza aceasta geanta practica dar jucausa, conceputa pentru a transporta lucrurile esentiale pentru bebelusul tau.

FOOTMUFF

Husa pentru picioare Platinum are o captuseala din fleece pentru a-l mentine pe cel mic confortabil. Bulinele Petticoat aduc veselie chiar si in cele mai reci zile de iarna.

Mamici Cool, Buline si CYBEX
Cumpara Noua Colectie