Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

CYBEX
»WINGS«
by Jeremy Scott

Cumpara Colectia
A doua Colaborare dintre CYBEX si Fashion
Designer-ul Jeremy Scott

Revolutionar si polarizant - Jeremy Scott si creatiile sale sunt unice. Ultimul rebel al lumii internationale a modei depaseste limite ca stil de viata si o face din nou in a doua sa colaborare cu CYBEX: Sloganul colectiei capsula "Adults Suck Then You Are One" combinat cu aripile sale aurii distinctive creaza un puternic contrast cu negrul clasic al caruciorului PRIAM.

Ultimul Fashion Rebel

Renumit pentru nerespectarea conventiilor, designerul american Jeremy Scott modifica obiceiurile in lumea modei. Dupa ce a colaborat cu diverse superstaruri, cum ar fi Rihanna, Katy Perry si Miley Cyrus si a colaborat cu ADIDAS, directorul creativ al Moschino incepe a doua sa colaborare cu CYBEX.

Cel Mai Bun din Ambele Lumi

Ideile pline de umor ale lui Scott despre cultura pop si fundatia CYBEX privind cele mai inalte standarde de siguranta si design elegant par o potrivire putin probabila? Cu toate acestea, cele doua lumi opuse au un lucru in comun: sunt aici pentru a depasi granite.

Descopera PRIAM in Colaborarea CYBEX by Jeremy Scott »Wings«
Cumpara Acum
Descopera MIOS in Colaborarea CYBEX by Jeremy Scott »Wings«
Cumpara Acum
CLOUD Z i-SIZE

Cloud Z i-Size este o simbioza perfecta intre siguranta si design modern, care completeaza sistemul de calatorie
Jeremy Scott 3-in-1.

YEMA TIE

Marsupiul Yema Tie din colectia capsula CYBEX by Jeremy Scott reprezinta o noua generatie de marsupii moderne, care combina ergonomia si confortul cu calitatea pe care te poti baza mereu.

FOOTMUFF

CYBEX Priam Footmuff de Jeremy Scott ofera protectie impotriva vantului, a ploii si a frigului. Fabricata din tesaturi usor de intretinut, cu o captuseala confortabila, aceasta protectie spatioasa are o insertie din plastic pentru a preveni murdaria de la incaltaminte.

GEANTA

Neagra si decorata cu detalii aurii, utila geanta CYBEX Priam by Jeremy Scott vine cu un compartiment umed, suport pentru sticle, saltea pentru schimbare si un buzunar exterior suplimentar cu un fermecator fermoar auriu in forma de aripa.

Viata poate fi atat de inspirationala - mai ales cu copii

Indiferent daca sunt excursii in oras, sesiuni de cumparaturi sau intalniri cu prietenii - cu produsele din colectia CYBEX by Jeremy Scott veti avea totul - stil de viata modern, fara compromisuri si in confort maxim pentru voi si micutul dumneavoastra ingeras.

Cumpara Colectia CYBEX by Jeremy Scott »WINGS«