Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 2.000 lei
Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Cybex x Karolina Kurkova

O COLABORARE SPECIALA

Timp de douazeci de ani, Karolina Kurkova a fost o forta de invidiat in lumea modei. Descoperita de Anna Wintour, Karolina a fost pe coperta Vogue, a lucrat ca model pentru Victoria's Secret si a aparut in campanii publicitare pentru mari branduri de lux precum Gucci, Dior, Chanel, Prada si Louis Vuitton.

In mod firesc, Kurkova isi datoreaza cariera de succes unei combinatii de aspect uimitor, disciplina si pricepere in business. Dar mai mult decat atat, vorbim despre factorul X - sau, in cazul Karolinei, despre factorul K care ii combina energia, motivatia si pasiunea.

La filmarea campaniei CYBEX din Miami pentru colectia Karolinei, factorul K este usor de observat: Karolina danseaza, canta si este relaxata in fata camerei, pastrand in acelasi timp totul profesionist. Asta o face speciala: chiar daca este sub presiune, adaptandu-se la schimbari constante - Karolina ramane mereu cool. Ii place sa aiba familia pe platou cu ea, chiar daca lucurile nu merg intotdeauna conform planului.

Cumpara Colectia

Deci, cum a aparut ideea unei colaborari intre Karolina si CYBEX? Ambele impartasesc o filosofie similara pentru parinti: atunci cand isi dezvolta produsele, CYBEX se concentreaza pe gasirea simbiozei perfecte dintre siguranta, functionalitate si design. Parintii moderni nu doar ca se pot baza de functionalitatea produselor CYBEX, dar pot si beneficia de design de actualitate. Iar acesta este un lucru cu care Karolina empatizeaza.

Dar cel mai important ingredient din colaborarea CYBEX cu Karolina Kurkova este IUBIREA. Pentru Karolina, iubirea este forta care guverneaza universul, o energie si un principiu de viata care este mai important decat toate celelalte. Acest lucru este evident in designul Karolinei: buzele rosii au sens dublu - ca element de stil si ca expresie a iubirii. Amestecul indraznet de culori si imprimeuri reflecta filosofia ei de viata - o atitudine jucausa de care avem nevoie astazi mai mult ca oricand.

In plus, Karolina crede cu tarie in sustenabilitate ca mijloc pentru un viitor mai bun. Ca rezultat, colectia sa este realizata din fibre reciclate REPREVE® : firul folosit la fiecare produs utilizeaza pana la 31 de sticle PET din plastic reciclat.

Descopera CYBEX by Karolina Kurkova

Descopera PRIAM in Colaborarea CYBEX by Karolina Kurkova

Cumpara Acum

Descopera MIOS in Colaborarea CYBEX by Karolina Kurkova

Cumpara Acum
CLOUD Z i-SIZE

Un scaun auto pentru bebelusi creat din simbioza ideala dintre siguranta si design modern.

YEMA TIE

Tine aproape persoana iubita cu marsupiul Yema Tie, conceput ergonomic pentru a ajuta la dezvoltarea sanatoasa si complet reglabil pentru a sustine in mod constant capul si gatul copilului tau. Si nu uitati sa intoarceti capete atunci cand purtati imprimeurile indraznete ale Karolinei, care emana dragoste si joie de vivre.

GEANTA

Geanta Karolinei Kurkova vine echipata cu un compartiment umed, un suport termic pentru sticle si o saltea pentru schimbat, si poate fi purtata chiar si ca rucsac daca aveti nevoie de ambele maini libere.

FOOTMUFF

Daca sunteti pregatiti sa porniti intr-o aventura, pastrati-va copilul confortabil intr-o husa Platinum. Acest Footmuff completeaza designul elegant al carucioarelor Priam si Mios si este decorat cu modele reprezentative, precum buzele rosii din colectia Karolinei Kurkova.