Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 2.000 lei
Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Cybex Spring Blossom - A Sumptuous Floral Collection

Puterea unei femei face adesea parte din atractia ei. Uneori o ascunde, alteori este acolo pentru ca toti sa o vada. Poate fi romantica, sensibila si feminina, dar in profunzime are instinctul de a proteja si de a-i inspira pe toti cei din jur. Si in cele din urma, ea are puterea de a aduce o viata noua in lume.

Aceasta este inspiratia pentru noua noastra colectie Spring Blossom. Luand o floare perfecta ca simbol al puterii noastre feminine, am creat o colectie plina de rafinament si eleganta de neegalat. Florile luxuriante in culori indraznete si frumoase radiaza feminitate si romantism, senzualitate si gratie, evocand o abundenta care iti taie respiratia.

Fermecatoare, seducatoare si luxos concepute, acestea sunt piese puternice, care vor intoarce capete.

Cumpara Colectia

Este dragoste la prima vedere.

Vedeti detalii elegante si simtiti atingeri sofisticate. Interiorul moale si somptuos arata ca frumusetea nu este doar la exterior, ci si la interior. Experimentati high fashion-ul care intalneste designul practic intr-o eleganta moderna care este rafinata si totodata sofisticata.

Adaugarea bijuteriilor ofera o nota de farmec, impreuna cu detalii metalice personalizate si ornamente de lux. Fiecare piesa a colectiei este atemporala, o bucurie fara limite. Experimentati flori speciale in superbe aplicatii 3D. Ai vrea doar sa atingi si sa explorezi detaliile rafinate.

Alege dintre Spring Blossom Dark si Spring Blossom Light.