Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru
Greutate acceptata
Interval varsta
Pozitionare scaun
Sistem montare
Sistem rotativ

Scaune auto editii speciale

Scaune auto / Scaune auto editii speciale - Alege din 3 de produse

Ediţii speciale scaune auto

Utilizarea scaunului auto pentru a transporta cu maşina copiii până în 12 ani, sau înălţimea minimă de 1.5m este obligatorie şi reglementată prin lege. În acest mod, în cazul unui accident, şansele de deces sunt reduse cu până la 70%.

Pe site-ul nostru părinţii pot găsi scaune auto ediţii speciale, care combină stilul cu siguranţa şi designul atractiv în cel mai inspirat mod.

Caracteristici:

  • Scaunele auto în ediţii speciale sunt perfect adaptate după necesităţile copilului şi oferă sprijin adecvat şi siguranţă optimă.
  • Asigură micuţului un grad crescut de protecţie, dar şi libertate de mişcare şi confort.
  • Tetiera este special gândită pentru a asigura o poziţie adecvată atunci când micuţul doarme, dar şi când e activ.
  • Scaunul auto din ediţiile speciale reduce cu până la 40% riscul de leziuni la nivelul gâtului în cazul unui accident.
  • Protecţiile laterale absorb energia de impact şi protejează mult mai bine copilul în cazul unei coliziuni laterale.
  • Permite instalarea uşoară a copilului, se montează şi demontează rapid, este durabil şi se întreţine uşor.

De ce să cumperi de la noi ediţii speciale de scaune auto 

  • Activitatea noastră se bazează în întregime pe atenţia şi grijă faţă de micuţi şi, de aceea, toate produsele noastre sunt din branduri cunoscute în întreaga lume pentru calitate şi siguranţă.
  • Oferim un raport preţ versus calitate foarte bun, iar, pentru comenzile care depăşesc o anumită valoare, asigurăm transport gratuit.
  • Părinţii pot alege de pe site-ul nostru dintr-o gamă diversificată de ediţii speciale de scaune auto, în culori atractive şi cu un aspect elegant.
  • Angajații noştri sunt bine instruiţi pentru a putea răspunde cu profesionalism întrebărilor primite pe email sau la telefon.

Scaune ediţii speciale pentru toate vârstele

Pe site-ul nostru părinţii vor găsi întotdeauna scaune auto din ediţii speciale potrivite pentru copiii lor, de la câteva luni şi până la vârsta preşcolară, sau de la 9 kg până la 50 de kg. 

Modelele se remarcă prin standarde de calitate impresionante, dar şi funcţionalităţi ideale pentru utilizarea de zi cu zi. Versatile, manevrabile şi uşor de întreţinut, scaunele auto în ediţii speciale se pot alege din mai multe modele şi culori care arată minunat. 

Scaun auto ediţie specială Cybex

Dezvoltat în mai bine de 10 ani de teste şi experienţe, modelele de scaune auto din ediţiile speciale de la Cybex oferă condiţii optime copiilor, în etape diferite de dezvoltare. Astfel, dacă în primele luni de viaţă tetiera oferă protecţia şi suportul necesar unei poziţii confortabile, chiar şi atunci când copilul doarme, în anii ce vor urma, scutul de protecţie inteligent îmbunătăţit creşte gradul de siguranţă, dar şi de confort şi mobilitate.

Datorită faptului că este configurabil şi adaptabil, scaunul auto ediţie specială oferit de Cybex se poate utiliza până la vârsta de 10 ani a copilului, sau până la greutatea maximă de 50 de kilograme. Acest lucru îl face o achiziţie inteligentă pentru termen lung.

Preţuri

Datorită faptului că este reconfigurabil şi se poate folosi până la vârsta de 10 ani, şi chiar mai mult, scaunul auto în ediţie specială pe care îl comercializăm este o achiziţie care va ajuta părinţii să facă economii considerabile în timp.

Astfel, cu un singur scaun auto, care excelează prin confort şi gardul de siguranţă oferit, micuţul este asigurat pentru o perioadă îndelungată.

Dacă ai întrebări cu privire la scaunele auto ediţii speciale de pe site, reprezentanţii noştri vor fi bucuroşi să te sfătuiască şi să te consilieze în alegerea modelului potrivit, atât pentru copil, cât şi pentru părinţi! Alături de noi poţi avea garanţia că îi oferi micuţului tău cele mai confortabile şi sigure condiţii de călătorie!

Scaune auto editii speciale CYBEX Scaune auto editii speciale CYBEX PLATINUM