Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Scaune auto
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Scaune auto Grupa 1 (9-25 kg)

Scaune auto / Scaune auto Grupa 1 (9-25 kg) - Alege din 0 de produse

Scaune auto grupa 1 (9-25 kg)

Categoria de scaune auto grupa 1 sunt destinate copiilor cu greutatea cuprinsă între 9 şi 25 kg, sau vârsta între 4 luni şi 6 ani. În magazinul nostru online vei găsi modele variate de scaune auto din grupa 1, modele din branduri renumite pentru versatilitatea, confortul şi siguranţa pe care le oferă.

Scaunele auto pentru copii, dacă sunt alese corespunzător, pot reduce cu până la 80% risurile de rănire şi cu până la 95% riscurile de deces în cazul accidentelor. Pentru a face cea mai adecvată alegere, nu ezita să ne suni!

Caracteristici esenţiale pentru scaune auto grupa (9-25 kg)

Trebuie să fie o combinaţie de siguranţă şi versatilitate şi, pentru micuţii cu maxim 18 kg, să se poată monta către spatele maşinii pentru a-l proteja cât mai bine în cazul unui impact frontal. 

 • Să fie dotat cu ham în cinci punte reglabil şi ajustabil după dimensiunile micului pasager.
 • Să fie cât mai stabil şi mai rezistent.
 • Să aibă protecţii laterale care să asigure absorbţia cu până la 20% a energiei de impact.
 • Să aibă husă detaşabilă şi lavabilă în maşina de spălat pentru a se întreţine câ mai uşor.
 • Să fie facil de montat şi reglat şi să asigure confort cât mai mare micuţului pasager.

De ce să cumperi de la noi scaune auto grupa 1:

 • Toată activitatea noastră este orientată către atenţia şi grija pentru cei mici.
 • Cu noi, părinţii beneficiază de un raport foarte bun între preţul şi calitatea produselor şi au garanţia că au făcut achiziţii durabile şi de calitate, la cele mai avantajoase preţuri de pe piaţă.
 • Ne dorim cât mai muţi clienţi mulţumiţi care să ne recomande cu încredere prietenilor, motiv pentru care profesionalismul şi calitatea sunt valori de la care nu ne abatem niciodată.
 • Comercializăm numai scaune auto grupa 1 (9-25 kg) din branduri cunoscute şi sigure.
 • Practicăm preţuri atractive şi, pentru comenzile care depăşesc o anumită valoare, asigurăm transport gratuit.
 • Asigurăm cu profesionalism consultanţă de specialitate clienţilor şi răspundem tuturor întrebărilor primite telefonic sau pe email.

Facilităţi suplimentare pentru scaune auto grupa 1 (9-25 kg)

Pe piaţa sunt mai multe modele de scaune autor grupa 1 destinate copiilor cu greutatea între 9 şi 25 kg, iar alegerea poate fi copleşitoare pentru părinţi. Pe lângă criteriile pe care le-am prezentat mai sus, scaunele din aceasta categorie pot avea multiple alte facilităţi care vor face mai plăcută viaţa copiilor, dar şi a părinţilor:

Facilitatea de rotire cu până la 360 de grade, indiferent dacă scaunul este montat către direcţia de mers sau spatele maşinii. În acest mod este facilitatea îmbarcarea micuţului care se poate face fără probleme din uşa maşinii. Acest sistem ar trebui să ofere libertatea de rotire chiar şi după fixarea centurilor de siguranţă.

Să fie dotat şu sistem Isofix de calitate. Acesta reprezintă o modalitate stabilă şi rapidă de instalare a scaunului şi reduce considerabil forţele de impact pe care le resimte copilul în cazul frânarii bruşte sau a unei coliziuni.

Sistemul de reglare a tetierei, dacă este în cel puţin 7 puncte, permite scaunului să “crească” odată cu copilul.

Sistemul de înclinare şi reglare a spătarului să se poate manevra cu o singură mână, din poziţia şezut, în poziţia culcat, în funcţie de necesităţile copilului.

Dacă ai nevoie de mai multe informaţii despre scaune auto grupa 1 (9-25 kg), nu ezita să ne suni! Unul dintre reprezentanţii noştri îţi va oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a face cea mai bună alegere. 

Investeşte inteligent în calitate şi siguranţă şi cumpăra numai ce este mai bun pentru copilul tău!