Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru
Tip produs
Material produs

Articole voiaj copii

Articole voiaj copii - Alege din 4 de produse

Articole de voiaj pentru copii: lucrurile de care ai nevoie pentru ca micutului tau sa nu-i lipseasca nimic cand este plecat de acasa

Instinctul matern apare imediat dupa momentul in care o femeie afla ca in viata sa va aparea un copil, si o va face sa isi doreasca sa ii ofere toate conditiile micutului sau micutei sale. La inceput de drum, nevoile sunt numeroase, printre acestea numarandu-se schimbatul bebelusului, pentru care poti alege geanta pentru scutece, care te va ajuta mereu sa transporti cu mare usurinta schimburile celui mic sau un rucsac pentru copii, perfect pentru a depozita și cara lucruri precum obiecte de igiena, mancare pentru cel mic sau chiar obiectele tale personale. Pe site-ul babymatters.ro gasesti o gama variata de produse destinate bebelusilor, confectionate din materiale de cea mai inalta calitate, simple de utilizat si foarte usoare.

Articole pentru copii de voiaj: alege calitatea si modelul potrivit nevoilor tale si ale copilului

Produsele de pe site-ul nostru destinate plimbarilor si voiajului impreuna cu copilul vin in numeroase tipuri, modele si cu diverse accesorii utile. Gentile sunt bine compartimentate, impermeabile si usoare, au o saltea pe care il poti schimba pe cel mic si un suport pentru biberon sau o sticla de apa. Atunci cand vine vorba despre rafinamentul gentilor si al rucsacurilor, acesta este greu de egalat, deoarece sunt indeplinite cu brio atat nevoile esentiale ale copilului, cat si dorintele ascunse ale mamelor de a arata impecabil si de a se potrivi perfect cu diverse tinute, existand modele impresionante cu croieli, culori si broderii potrivite modului in care iti doresti sa arati si sa te simti. Toate produsele sunt  proiectate ingenios si accesorizate astfel incat sa fie multifunctionale, iar accesul la produse si sortarea acestora sa se poata face cu mare usurinta.

Articole voiaj copii LITTLE DUTCH