Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri
Producator
Culoare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Produs pentru
Tip produs
Roti
Material produs

Articole voiaj adulti

Articole voiaj adulti - Alege din 24 de produse

Genti, rucsacuri si trollere de voiaj adulti pentru bagajul de mana sau de cala disponibile pe Baby Matters!

 

Articole de călătorie pentru adulţi

Alegerea genţilor de voiaj potrivite ajută la prevenirea accidentelor în timpul călătoriilor şi ar trebui să fie cât mai uşor de transportat. Alegând un model robust, dintr-un brand renumit, precum Thule, ai garanţia durabilităţii şi siguranţa că lucrurile tale vor fi transportate în cele mai bune condiţii.

În magazinul nostru găseşti mai multe modele de articole de voiaj pentru adulţi, ideale pentru călătorii lungi sau scurte, zboruri cu avionul sau drumeţii.

Alege geanta de mână sau de cală potrivită şi experimentează libertatea de a călători plăcut!

Tipuri de articole de voiaj pentru adulţi

Articolele de voiaj pentru adulţi sunt disponibile într-o mare varietate de forme şi dimensiuni, iar pe site-ul nostru poţi găsi tot ce te interesează:

  • Genţi de mână sau de cala cu roţi - Pentru că pot rula şi nu trebuie ridicate, sunt foarte uşor de transportat. Sunt disponibile în două variante - hardside sau softside. Cele cu carcasă dură sunt realizate din materiale rezistente şi fac faţă foarte bine şocurilor în timpul transportului. Acestea sunt dotate cu mânere extensibile şi reglabile, astfel încât manevrarea genţilor să fie cât mai uşoară.
  • Genţi de mână sau de cală fără roţi - Sunt genţi de diverse dimensiuni care se pot utiliza în nenumărate ocazii. Elegante şi spaţioase, acestea oferă o deschidere mare şi facilitează împachetarea şi organizarea lucrurilor. Sunt prevăzute cu curele pentru a putea fi purtate în mână sau pe umăr.
  • Rucsacuri - Şi pe acestea le poţi găsi în magazinul nostru în diverse dimensiuni şi sunt cea mai bună opţiune pentru cei care doresc să aibă mâinile libere în timpul călătoriilor, să facă drumeţii sau alte activităţi în aer liber. Unele modele au părţi detaşabile, caracteristici suplimentare de siguranţă pentru a fi uşor de transportat, compartimente ascunse pentru acte, spaţiu pentru laptop sau zone speciale pentru obiectele de valoare.

Dimensiuni articole voiaj adulţi

Dacă urmează să zbori cu avionul, dimensiunea genţilor de voiaj este foarte importantă. Astfel genţile de mână, pe care le vei lua cu tine în avion, trebuie să aibă maxim 10 kg şi să să încadreze în dimensiunile 40cm x 30 cm x 20cm, valori care reprezintă standardul pentru majoritatea companiilor aeriene. Nu uita că geanta de mână va trebui să o ridici pentru a o pune în locul destinat bagajelor. Prin urmare, alege dimensiunile astfel încât să îţi fie uşor să o transporţi.

Pentru genţile de voiaj de cală, dimensiunile nu sunt reglementate, ci doar greutatea - maxim 20 de kg, cu posibilitatea de a plăti suplimentar pentru mai mult. Cu toate acestea, nu uita că va trebui să transporţi această geantă până la aeroport, şi, dacă este prea voluminoasă şi grea, drumul va fi mai dificil.

Prin urmare, nu uita că atunci când alegi articolele de voiaj să te asiguri că bagajul tău este confortabil şi să nu vei întâmpina probleme la transportul lui. În caz contrar, rişti ca întreaga călătorie să devină un fiasco. 

Geanta voiaj de mână

Alege unul din modelele elegante şi durabile pe care le comercializăm pentru drumuri plăcute. Acestea sunt dotate cu compartimente care comprimă hainele şi oferă protecţie maximă, reducând sifonarea sau deteriorarea. Pentru a fi mai uşor de transportat, poţi lua în considerare un model cu roţi şi mâner telescopic. 

Geanta voiaj de cală

Pentru deplasările pe durate lungi ai nevoie de o geantă spaţioasă de voiaj de cală, sau un troler mare. Alege un model care se poate extinde, pentru că astfel vei câştiga spaţiu suplimentar. De asemenea, pentru transportarea facilă, ia în considerare un model cu roţi supradimensionate în spate - acestea rulează lin chiar şi pe suprafeţele denivelate.

Articole voiaj adulti THULE