Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 2.000 lei
Camera copilului
Producator

Patuturi pliabile

Paturi pliabile pentru copii & bebeluşi

Părinţii doresc să ofere micuţilor tot ceea ce este mai bun şi mai confortabil, iar patul este o piesă foarte importantă pentru camera copilului. Dacă eşti în căutarea unui pătuţ care combina stilul modern cu funcţionalitatea şi, totodată, facilitează obţinerea unui spaţiu sigur de joacă, te putem ajuta! În magazinul nostru online există o gamă diversificată de paturi pliabile pentru copii, toate fiind piese de calitate superioară, multifuncţionale, sigure şi extrem de frumoase.

Caracteristici

Pentru a câştiga spaţiu şi, totodată, pentru a corespunde necesitaţilor unui copil în creştere, paturile pliabile sunt una dintre cele mai avantajoase soluţii. Iată câteva din caracteristicile acestora:

 • Au un design ingenios, sunt durabile şi reglabile în funcţie de vârsta şi necesităţile copilului, fiind potrivite pentru nou-născuţi, dar şi pentru copiii mai mari.
 • Configuraţia este simplă şi construcţia extrem de compactă pentru a facilita depozitarea şi transportul.
 • Plasa din jurul patului pliabil maximizează fluxul de aer, asigură ventilaţia corespunzătoare şi, totodată, facilitează supravegherea de la distanţă a copilului.
 • Patul pliabile se poate transforma rapid într-un ţarc de joacă sigur şi confortabil pentru copii. 
 • Este versatil şi comod şi are o saltea de calitate care asigură bebeluşului poziţia lombară adecvată.
 • Indiferent dacă se foloseşte ca pătuţ sau ţarc de joacă, paturile pliabile pe care le vindem sunt foarte stabile şi au elemente de siguranţă bine gândite.
 • Poate fi accesorizat cu suport de schimbat sau înfăşat nou-născutul.

De ce să cumperi de la noi paturi pliabile pentru copii

 • Întreaga noastră activitate se bazează pe grija şi atenţia pentru copii, iar acest lucru se reflectă în calitatea sporită a paturilor pliabile pe care le comercializăm.
 • Practicăm preţuri oneste şi, pentru comenzile care depăşesc o anumită valoare, asigurăm transport gratuit.
 • Colaborăm numai cu branduri de renume, precum Nuna sau Joie, produsele fiind riguros testate şi realizate cu atenţie maximă la detalii.
 • Angajaţii noştri sunt bine pregătiţi şi pot oferi cu profesionalism toate informaţiile şi detaliile solicitate de clienţi.

Paturi pliabile Nuna

Nuna vine în întâmpinarea părinţilor cu o gamă de paturi pliabile inteligente, stabile, multifuncţionale şi extrem de uşor de manevrat. Acestea fac parte din gama de produse special concepute pentru cei mici şi au cucerit întreaga lume cu designul modern şi calitatea pe care o oferă. 

Designul şic face ca aceste paturi pliabile să se încadreze perfect în orice decor. De asemenea, sunt paturi care se transformă rapid în ţarcuri de joacă sigure, sau se pot strânge într-o formă extrem de compactă pentru transport sau depozitare.

Dacă vrei un pat şi, totodată, un ţarc de joacă sigur şi rezistent, paturile pliabile din brandul Nuna îţi oferă ambele funcţionalităţi la calitate premium! Mai mult, acestea pot fi accesorizate cu suporturi confortabile de schimbat şi înfăşat bebeluşul. 

Paturi pliabile Joie

Iată un alt brand care oferă părinţilor modele de paturi pliabile moderne, multifuncţionale şi inteligent realizate pentru a maximiza confortul şi siguranţa. Păturile pliabile Joie asigură atât un spaţiu confortabil pentru joacă, cât şi un loc minunat de joacă!

Aerisit, sigur, cu un design haios şi bine gândit, este genul de pătuţ care oferă micuţului spaţiul suficient pentru un somn odihnitor, dar şi pentru joacă. Este o piesă de mobilier care completează de minune orice spaţiu, dotată cu saltea detaşabilă care se poate dubla.

Modelul este compact şi se pliază uşor pentru a putea fi transportat şi depozitat. De asemenea, este prevăzut cu mâner şi fermoar lateral pentru a facilita mutarea.  

Alege ce este mai bun şi mai sigur pentru copilul tău şi investeşte inteligent într-un pat pliabil pe care să îl poţi utiliza şi ca loc de joacă! Pentru detalii suplimentare, ne poţi suna sau ne poţi trimite un email.