Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Carucioare triple

Alege din 0 de produse

Cărucioare copii triple

Necesitatea unui cărucior triplu pentru copii apare odată cu venirea pe lume a tripleţior sau când există trei copii de vârste apropiate, iar alegerea modelului potrivit este o decizie dificilă. Pe site-ul nostru vei găsi câteva modele de cărucioare triple pentru copii şi, dacă nu ştii ce să alegi, nu ezita să ne suni sau să ne scrii pentru a solicita mai multe informaţii.

Caracteristici

Gândeşte-le la căruciorul triplu pentru copii ca la un SUV pentru bebeluşi. El este mare, rezistent şi construit pentru a dura şi a face faţă cu succes drumurilor mai lungi sau mai scurte. Pe lângă transportul copiilor, căruciorul triplu trebuie să permită şi transportul lucrurilor, care nu sunt puţine când ai trei copii. 

Dacă te numeri printre părinţii care au nevoie de un cărucior pentru trei copii, sunt câteva caracteristici esenţiale de care merită să ţii cont când faci achiziţia:

  • Cărucioarele triple pot fi foarte late şi dificil de manevrat în spaţiile înguste sau aglomerate, de aceea, uneori, poate fi mai eficient să optezi pentru varianta de cărucior dublu cu facilitate de adăugare al celui de-al treilea scaun.
  • Sistemul de cărucior triplu ar trebui să fie cât mai versatil şi uşor.
  • Scaunele să fie reglabile şi să se poată orienta înainte sau înapoi şi, totodată, să se plieze cât mai compact;
  • Cadrul să fie robust şi sigur, rotile prevăzute cu suspensii şi sistem de frânare, iar copertina sau copertinele cât mai largi pentru a proteja copiii de soare sau de ploaie.
  • Alege un model de cărucioare copii triplu care oferă un spaţiu de bagaje adecvat.

De ce să cumperi de la noi cărucioare copii triple

  • Colaborăm numai cu branduri renumite pentru produsele de calitate, sigure, conforme şi testate cu atenţie.
  • Practicăm preţuri atractive, iar livrarea se va realiza în cel mai scurt timp.
  • Angajaţii noştri sunt constant instruiţi pentru a putea furniza toate informaţiile solicitate telefonic sau pe email şi a consilia cu profesionalism părinţii.
  • Toată activitatea noastră se bazează pe grija şi atenţia faţă de copii, motiv pentru care produsele de pe site-ul nostru sunt de calitate superioară.

Cărucioare copii triple side-by-side

Un cărucior triplu side-by-side este dotat cu trei scaune cu reglare independentă în poziţie verticală sau înclinată, pentru a putea fi rapid adaptate necesitaţilor micuţilor. Astfel, dacă un copil adoarme spătarul se poate aşeza adecvat pentru un somn liniştit, fără a-i deranja pe copii care sunt activi şi pot rămâne în poziţia şezut.

Acesta este dotat cu un baldachin larg care să asigure protecţia tuturor celor trei copii, cu suport pentru picioare, roţi pivotante cu suspensii şi hamuri cu 5 puncte de siguranţă. 

Dacă părinţi sunt genul sportiv şi doresc să facă jogging, se va căuta un cărucior triplu special conceput pentru a uşura antrenamentul. Acestea sunt prevăzute cu roţi care previn vibraţiile şi oscilaţiile şi asigură o rulare cât mai lină şi sigură.

Cărucioare copii triple tandem

Cel mai bun cărucior triplu tandem este special conceput pentru a permite părinţilor să supravegheze simultan trei copii. Scaunele sunt separate şi cu poziţii reglabile pe înălţime pentru efectul stadion şi sunt prevăzute cu hamuri în cinci puncte care asigură cât mai bine copii. Baldachinul este dotat cu protecţie UV şi ferestre care permit supravegherea micuţilor.

Cu cât este mai uşor şi mai facil de pliat şi de manevrat, cu atât experienţa plimbării cu trei copii va fi mai plăcută. De asemenea, forma după pliere ar trebui să fie cât mai compactă pentru a nu ocupa prea mult spaţiu la depozitare.

Alege ce este mai bun pentru copiii tai şi, dacă nu ştii ce ţi se potriveşte, sună-ne sau scrie-ne pentru a cere mai multe informaţii!