Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 2.000 lei
Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Genti organizatoare

Genti organizatoare - Alege din 0 de produse

Genti organizatoare - Descopera gama de produse Babymatters.ro!

 Accesorii genţi organizatoare pentru cărucioare copii

Genţile organizatoare se ataşează rapid pe mânerul căruciorului, fiind accesorii foarte practice şi utile pentru părinţi. Acestea sunt special compartimentate pentru scutece, biberoane, hăinuţe sau jucării şi au buzunare de toate dimensiunile, utile chiar şi pentru lucrurile personale ale părinţilor.

În magazinul nostru online vei găsi mai multe modele de genţi organizatoare de calitate premium, pe care le poţi ataşa de căruţ, sau le poţi utiliza independent de acesta, ca geantă de umăr sau rucsac.

De ce ai nevoie de ele

Când călătoresc cu copiii, chiar şi pe distanţe mici, părinţii trebuie să care mai multe lucruşoare, iar genţile organizatoare sunt special concepute pentru a facilita acest lucru. Iată de ce ai nevoie de ele:

 • Sunt prevăzute cu mai multe buzunare şi compartimente şi permit organizarea eficientă a tuturor lucrurilor, indiferent de dimensiuni.
 • Se fixează pe mânerul căruciorului cu o singură mişcare şi nu pun în pericol stabilitatea şi manevrabilitatea acestuia.
 • Sunt impermeabile şi rezistenţe şi protejează lucrurile din interior - scutece, biberoane, hăinuţe, etc.
 • Se pot folosi şi ca geantă de umăr sau rucsac, ceea ce le face utile şi independent de cărucioare. 
 • Sunt accesorii special concepute pentru părinţii moderni cu nevoi clasice. 
 • Au interiorul suficient de mare şi izolat şi asigură accesul facil la toate lucrurile pentru bebeluşi.
 • Este cadoul ideal pentru părinţii noi.

De ce să cumperi de la noi genţi organizatoare pentru cărucioare copii

 • Ne dorim să oferim clienţilor noştri experienţe premium care să îi determine să ne recomande cu încredere tuturor prietenilor. De aceea, pe site-ul nostru vei găsi numai produse din branduri renumite.
 • Pentru că ne place să fim mereu în prima linie şi să oferim produse de vârf, de ultimă generaţie, suntem întotdeauna la curent cu ultimele apariţii în domeniu şi le aducem în magazinul nostru! 
 • Pe site-ul nostru vei găsi întotdeauna produse de calitate la preţuri foarte accesibile.
 • Pentru comenzile mai mari de o anumită valoare, asigurăm transport gratuit.
 • Calitatea produselor şi a serviciilor, disponibilitatea şi atenţia pentru cei mici, dar şi pentru părinţi, sunt valori de baza de la care nu ne abatem niciodată. 
 • Oferim consultanţă de specialitate şi ajutăm părinţii să facă cele mai bune cumpărături, răspunzând cu profesionalism la toate întrebările pe care le primim telefonic sau pe email. Astfel, ei au garanţia că au cumpărat modelul de genţi organizatoare potrivite pentru căruciorul pe care îl au!
 • Ne dorim să oferim clienţilor noştri experienţe premium care să îi determine să ne recomande cu încredere tuturor prietenilor. De aceea, pe site-ul nostru vei găsi numai produse din branduri renumite.

Genţi organizatoare - accesorii multifuncţionale foarte practice

Una din cele mai mari probleme cu care se confruntă părinţii care călătoresc cu copiii, chiar şi pe distanţe scurte, este bagajul de care au nevoie şi care trebuie să conţină scutece, biberoane, hăinuţe, jucării şi obiecte personale. Cu genţile organizatoare, care sunt special concepute pentru a facilita accesul la lucruri, această problemă este rezolvată într-un mod cât se poate de practic şi elegant.

Acestea sunt accesorii multifunctionale care se pot ataşa de mânerul caruciorului, fără a crea problema rasturnarii acestuia sau a-l face dificil de manevrat!

Uşor de montat şi cu un design extrem de inteligent şi, totodată, atractiv, genţile organizatoare au cucerit inima părinţilor, devenind unul dintre cele mai apreciate accesorii.

Dacă nu ştii ce tip de geantă organizatoare să alegi, nu ezita să ne suni sau să ne scrii - te vom consilia cu profesionalism pentru a face alegerea potrivită cu tipul de cărucior pe care deja îl ai! Cumpără acum toate accesoriile de care ai nevoie pentru cărucior şi fă un upgrade care să aducă mai mult confort în viaţa ta şi a copiilor tăi!