Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Rucsac pentru mamici

Carucioare copii / Accesorii carucioare / Rucsac pentru mamici - Alege din 3 de produse

Rucsacuri

Rucsacul este geanta perfectă pentru călătorii lungi sau scurte, deplasări urbane şi plimbări prin parc. Uşor, versatil şi compartimentat adecvat, acestq se poate utiliza zilnic, fiind apreciat de persoanele active care doresc să aibă mâinile libere când merg.

Totodată, este un accesoriu foarte apreciat de părinţii care trebuie să împingă şi un cărucior!

În magazinul nostru vei găsi mai multe modele de rucsaci la preţuri foarte atractive, toate din branduri cunoscute pentru calitate şi durabilitate. 

Avantajele utilizării unui rucsac

Studenţi, sportivi sau părinţi, toată lumea apreciază versatilitatea şi confortul pe care un rucsac îl oferă. Iată o parte din avantajele utilizării acestuia:

  • Este un bun organizator -  Un rucsac de calitate, precum cel de la Anex, oferă suficient spaţiu pentru a putea transporta toate lucrurile de care ai nevoie şi îţi pune la dispoziţie buzunare şi compartimente special concepute pentru a le organiza bine şi a le găsi cât mai repede.
  • Oferă confort - Datorită rucsacului, transportul lucrurilor de care ai nevoie - accesorii pentru copii, cărţi, laptop, echipament sportiv, etc - devine mult mai confortabil. Indiferent de cât de mult cântăreşte, pentru că greutatea este distribuită uniform, va fi mai uşor de cărat decât o geantă de mână. În plus, îţi va lăsa mâinile libere pentru a putea împinge un cărucior, a răspunde la telefon sau a face fotografii.
  • Facilitează transportul în siguranţă a lucrurilor - Majoritatea rucsacilor sunt impermeabili, uşori şi flexibili şi oferă protecţie maximă obiectelor din interior. De asemenea, pentru că este foarte aproape de corpul tău, descurajează furturile.
  • Se poate căra fără probleme timp îndelungat - Pentru că este dotat cu curele de umăr căptuşite care distribuie greutatea uniform, rucsacul poate fi transportat pe perioade lungi de timp fără a obosi sau a simţi disconfort.
  • Este atemporal - Un rucsac de bună calitate care se păstrează bine în timp este o achiziţie inteligentă pe care te poţi baza mulţi ani, fără teama că se va demoda.
  • Este versatil - În magazinul nostru vei găsi mai multe modele şi culori de rucsaci, astfel încât să poţi alege exact ceea ce crezi că ţi se potriveşte pentru mai multe ocazii.
  • Asigura acces facil la lucruri - Rucsacul îţi permite să vezi dintr-o singură privire lucrurile din interior şi să le iei. Astfel totul îţi va fi la îndemână, oricând este necesar.

De ce să cumperi de la noi un rucsac 

Pe site-ul nostru vei găsi numai rucsaci branduri cunoscute, precum Anex.

Suntem întotdeauna la curent cu ultimele apariţii în domeniu şi le aducem în magazinul nostru la preţuri foarte accesibile.

Pentru comenzile mai mari de o anumită valoare, asigurăm transport gratuit. 

Oferim consultanţă de specialitate şi ajutăm clienţii să facă cele mai bune cumpărături, răspunzând cu profesionalism la toate întrebările pe care le primim telefonic sau pe email. 

Ne dorim să fim mereu în prima linie în domeniul rucsacilor şi să oferim numai produse de ultimă generaţie.

Calitatea produselor şi a serviciilor şi disponibilitatea sunt valori de baza de la care nu ne abatem niciodată şi ne dorim să oferim clienţilor noştri experienţe care să îi determine să ne recomande cu încredere tuturor prietenilor. 

Uşor de utilizat, practic şi foarte accesibil, rucsacul este o achiziţie inteligentă care îţi va oferi un plus de confort şi libertate de mişcare!

Pentru a obţine toate informaţiile necesare despre produsul care te interesează, ne poţi suna sau ne poţi trimite un email. Te vom ajuta să faci cea mai potrivită alegere şi să investeşti inteligent în ceea ce este mai bun pentru tine!

Rucsac pentru mamici ANEX Rucsac pentru mamici LIONELO Rucsac pentru mamici THULE