Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 2.000 lei

Husa ploaie

Cărucioare copii - Accesorii - Husa ploaie

Husa de ploaie este un accesoriu versatil, uşor de montat, care protejează copilul de vremea nefavorabilă, făcând posibile deplasările cu căruciorul chiar şi în zilele cu ploaie sau vânt. Venim în întâmpinarea părinţilor cu modele de calitate excelentă, din branduri renumite, la preţuri foarte atractive. 

Husa ploaie - caracteristici

 • Husa de ploaie este unul din accesoriile inteligente apreciate de părinţii moderni care nu doresc să fie condiţionaţi de starea vremii pentru a plimba bebeluşul. 
 • Se montează şi demontează foarte uşor şi poate fi transportată fără probleme în coşul sau în buzunarul căruciorului.
 • Este un accesoriu versatil care asigură protecţie cuprinzătoare faţă de ploaie, zăpadă, vânt, germeni sau praf şi se poate utiliza pe orice tip de cărucior sau scaun auto.
 • Este realizată dintr-un material transparent care asigură părinţilor, dar şi copiilor, vizibilitate totală.
 • Husa de ploaie este special concepută pentru a asigura fluxul de aer necesar copilului şi tot confortul de care are nevoie.
 • Este un produs inteligent realizat din materiale care nu sunt toxice, durabile, fără miros, rezistente la temperaturi scăzute şi uşor de întreţinut. De asemenea, este dotată cu geamuri mari care facilitează accesul părinţilor la copii, fără a fi necesară îndepărtarea întregii huse de ploaie. 

De ce să cumperi de la noi husa de ploaie

Suntem întotdeauna la curent cu ultimele apariţii în domeniu şi le aducem în magazinul nostru la preţuri foarte accesibile.

 • Pentru comenzile mai mari de o anumită valoare, asigurăm transport gratuit.
 • Pe site-ul nostru vei găsi numai huse de ploaie din branduri cunoscute, precum Cybex, Anex, Babyzen sau Thule.
 • Oferim consultanţă de specialitate şi ajutăm părinţii să facă cele mai bune cumpărături, răspunzând cu profesionalism la toate întrebările pe care le primim telefonic sau pe email. Astfel, ei au garanţia că au cumpărat modelul husa de ploaie potrivită pentru căruciorul pe care deja îl au!
 • Calitatea produselor şi a serviciilor şi disponibilitatea sunt valori de baza de la care nu ne abatem niciodată şi ne dorim să oferim clienţilor noştri experienţe care să îi determine să ne recomande cu încredere tuturor prietenilor. 
 • Avem experienţa mai multor ani în comercializarea accesoriilor pentru cărucioare şi, în tot ceea ce facem ne bazăm pe grijă şi atenţia faţă de cei mici, dar şi faţă de părinţi. 
 • Ne dorim să fim mereu în prima linie în domeniul accesoriilor pentru cărucioare copii şi să oferim părinţilor numai produse de ultima generaţie.

Un accesoriu util

Husa de ploaie este un accesoriu simplu, dar foarte util, care oferă părinţilor moderni libertatea de deplasare independent de condiţiile meteorologice şi, totodată, în condiţii depline de siguranţă şi confort pentru copii.

Pe lângă protecţia faţă de ploaie, această husă este o barieră eficientă în calea vântului, a prafului, a germenilor sau a insectelor. Datorită conceptului minimalist, sunt uşor de montat, de demontat şi de împachetat şi se pot transporta fără probleme în buzunarul căruciorului.

Pentru a putea recupera în viitor o parte din investiţiile în sisteme de călătorie pentru copii şi accesorii variate, părinţii caută să facă achiziţii inteligente, durabile şi rezistente. Husa de ploaie pe care o comercializăm este o astfel de achiziţie şi, pe lângă faptul că este foarte utilă şi se întreţine uşor în timp, creşte valoarea de revânzare a căruciorului.

Dacă nu ştii ce tip de husă de ploaie să alegi, nu ezita să ne suni sau să ne scrii - te vom consilia cu profesionalism pentru a face alegerea potrivită necesitaţilor tale! Cumpără de la noi accesoriile de care ai nevoie şi fă investiţii inteligente care să aducă mai mult confort în viaţa ta şi a copiilor tăi!