Centru Acreditat de Siguranta in Trafic a Micilor Pasageri

Sezut carucioare

Alege din 0 de produse

Şezut cărucioare copii 

De îndată ce bebeluşul a atins vârsta de şase luni şi a început să stea în funduleţ, va dori să exploreze lumea în timp ce se plimbă, iar un şezut pentru cărucioare copii este foarte util, dacă ai deja cadrul adecvat. Pe site-ul nostru vei găsi modele de şezut pentru cărucioarele de copii de calitate, perfecte pentru călătorii lungi sau scurte, dar şi pentru activităţile de zi cu zi. 

De ce să ţii cont când cumperi un şezut pentru cărucioare copii

Din momentul în care bebeluşul îşi poate susţine singur gâtul şi capul şi nu mai există riscul deformării coloanei, părinţii pot lua în considerare achiziţionarea unui şezut pentru cărucior. Iată de ce trebuie ţinut cont la achiziţionarea acestuia:

  • Să fie compatibil cu şasiul pe care deja îl deţineţi sau intenţionaţi să îl cumpăraţi;
  • Să aibă un ham reglabil cu cinci puncte de susţinere pentru siguranţa copilului;
  • Să fie realizat dintr-un material lavabil care se curăţa uşor;
  • Să se fixeze cu un singur clic pe cadrul căruciorului;
  • Să fie dotat cu saltea de calitate care să asigure micuţului tot confortul necesar, atât în timpul somnului, cat şi când este activ;
  • Să fie dotat cu un baldachin generos care să protejeze copilul de ploaie sau de soare

De ce să cumperi de la noi şezut pentru cărucioare copii

  • Suntem o firmă cu mai mulţi ani experienţă în domeniul cărucioarelor şi accesoriilor pentru copii şi ne bazăm activitatea pe grija faţă de cei mici.
  • Comercializăm numai produse de calitate, testate şi sigure care garantează confortul şi manevrabilitatea.
  • Preţurile pentru şezut cărucioare copii sunt foarte avantajoase şi oferă un raport foarte bun cu calitatea pe care o au.
  • Răspundem cu profesionalism la toate întrebările primite telefonic sau pe email şi asigurăm consiliere profesională. 

Şezut cărucioare copii Nuna

Cu un design inteligent şi minimalist, şezutul din brandul Nuna pentru cărucioare copii este un produs premiat care te va încânta cu calitatea şi caracteristicile sale. Se poate spune că acesta este genul de produs special conceput pentru a uşura viaţa părinţilor şi a oferi tot confortul şi siguranţa de care micuţii au nevoie în timpul plimbărilor.

Şezutul all-season din brandul Nuna pentru cărucioare copii, este realizat din materiale lavabile care facilitează fluxul de aer necesar pentru prevenirea supra încălzirii micuţului, dar şi pentru a asigura confortul termic necesar în zilele friguroase. 

Dotat cu ham de siguranţă inteligent cu buton de deschidere rapidă, cu baldachin mare, extensibil şi protecţie împotriva radiaţiilor solare, şezutul Nuna este achiziţia ideală pentru părinţi şi copii.

Elemente de confort

Când alegi un şezut pentru cărucioare pentru copii cu vârsta de peste şase luni, confortul şi gradul de siguranţă trebuie să fie prioritare. Şezutul trebuie să ofere posibilitate de poziţionare a bebeluşului cu faţa spre părinte sau spre direcţia de mers şi să faciliteze câteva poziţii de înclinare, astfel încât micuţii să poată sta întinşi pentru un somn liniştit, dar şi în funduleţ pentru momentul în care sunt activi. 

Contactează-ne pentru consiliere 

Ştim că alegerea şezutului pentru cărucioare copii poate ridica numeroase întrebări din partea părinţilor. Această achiziţie este importantă şi trebuie să fie o investiţie inteligentă şi pe termen lung. De aceea, angajaţii noştri sunt special instruiţi pentru a putea oferi consiliere de specialitate în legătură cu produsele pe care le comercializăm.

Dacă nu ştii ce ţi se potriveşte cel mai bine, nu ezita să ne suni sau să ne trimiţi un email - în cel mai scurt timp vei primi toate informaţiile necesare şi vei fi ghidat în procesul de selecţie.

Alege ce este mai bun pentru tine şi bebeluşul tău şi investeşte inteligent în produse de calitate, testate şi sigure!

Sezut carucioare CYBEX PLATINUM